iyi geceler sevgili kadınlar kulubu üyeleri..konuya şöyle giriş yapıyım bana gelen görücüyle ve oğluyla 2 haftalık tanışma görüşme maratonunu geride bıraktık...onlar bize geldi çay içmeye,biz onlara gittik..ayrıca çocukla 2-3 sefer görüştüm dışarda...neyse şimdi asıl konuya geliyim bize çay içmeye geldikleri akşam sohbetin arasında hayırlısınlan ne zaman gelelim falan die soru yönelttiler,babam da bu soruya karşılık bize biraz düşünmek için zaman verin daha sonra biz size müsbet veya menfi bir yanıt veririz dedi...neyse annem bugün aradı salı günü müsait oldugumuzu ve gelebileceklerini sölemek için çocuğun annesini aradı ama kadın ben salıya kadar kendimi hazır edemem falan dedi...annem de tamam o zaman haftaya gelirsiniz demiş kadında tamam o zaman olur demiş...ama aradan 10 dakika geçmeden kadın aradı tamam biz bu salı gelelim dedi uygunsanız annem de olur buyurun gelin dedi...neyse aradan 3-4 saat geçti geçmedi kadın aradı annemin uygunsa oraya gitmesini sölemiş konuşacak oldukları konular varmış...annem 1-2 saat oturdu geldi ben anneme ne konuştuklarını sordum ve anlatmasıyla benim sinirim tepeme fırlamaya başladı..bizim adetlerimizi sormuşlar ama annem ben öle adet'e falan takılmam demiş evlenen diğer kızımda da bişey istemedim bunda da istemem demş..neyse istemeye geldiğimizde bi söz yüzüğü takarız demişler anneme...sen kızının parmağının ölçüsünü al biz alalım yüzükleri demişler işte bu noktada benim asfalyalarım attı..annem de demiş siz hangi devirde yaşıosunuz oğlan beğenmeden kız beğenmeden yüzükmü alınır...işte nişan düğünü yapackmısınız die sormuşlar anneme yok demiş annem yapmıycam evde kendi aramızda olur..hemen oğlanın teyzesi atlamış oradan bu kardeşceyizimin de durumu yok ne yapçaksın falan filan...sanki biz dioruz ki illa da nişan düğünü yapalım...teyzesi olsun işte siz alın parmağın ölçüsünü getirin biz alalım takalım yüzükleri...oğlanın annesi de olmaz falan filan demiş...bugünden beri sinirimden tırnaklarımı yiyorum kaynanayla deil ama bu teyzeyle başım belada...oğlanın annesi zaten diorki bizde ablam ne derse o....incitmeden kırmadan bu kadını nasıl soyutlarım kendimden bilmem...çünkü yüz verdinmi astarını isteyecek tipten...kendi çocuğu falan yok o yüzden kız kardeşinin çocuklarına erkek kardeşinin çocuklarına kahyalık yapıor...bide diormuş ben karışmam etmem,karışsan ne olucak halimiz kimbilir...:2::2::2::2: