• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme teyzesi kaynanadan beter..

ksksuperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
153
1
46
Diğer
iyi geceler sevgili kadınlar kulubu üyeleri..konuya şöyle giriş yapıyım bana gelen görücüyle ve oğluyla 2 haftalık tanışma görüşme maratonunu geride bıraktık...onlar bize geldi çay içmeye,biz onlara gittik..ayrıca çocukla 2-3 sefer görüştüm dışarda...neyse şimdi asıl konuya geliyim bize çay içmeye geldikleri akşam sohbetin arasında hayırlısınlan ne zaman gelelim falan die soru yönelttiler,babam da bu soruya karşılık bize biraz düşünmek için zaman verin daha sonra biz size müsbet veya menfi bir yanıt veririz dedi...neyse annem bugün aradı salı günü müsait oldugumuzu ve gelebileceklerini sölemek için çocuğun annesini aradı ama kadın ben salıya kadar kendimi hazır edemem falan dedi...annem de tamam o zaman haftaya gelirsiniz demiş kadında tamam o zaman olur demiş...ama aradan 10 dakika geçmeden kadın aradı tamam biz bu salı gelelim dedi uygunsanız annem de olur buyurun gelin dedi...neyse aradan 3-4 saat geçti geçmedi kadın aradı annemin uygunsa oraya gitmesini sölemiş konuşacak oldukları konular varmış...annem 1-2 saat oturdu geldi ben anneme ne konuştuklarını sordum ve anlatmasıyla benim sinirim tepeme fırlamaya başladı..bizim adetlerimizi sormuşlar ama annem ben öle adet'e falan takılmam demiş evlenen diğer kızımda da bişey istemedim bunda da istemem demş..neyse istemeye geldiğimizde bi söz yüzüğü takarız demişler anneme...sen kızının parmağının ölçüsünü al biz alalım yüzükleri demişler işte bu noktada benim asfalyalarım attı..annem de demiş siz hangi devirde yaşıosunuz oğlan beğenmeden kız beğenmeden yüzükmü alınır...işte nişan düğünü yapackmısınız die sormuşlar anneme yok demiş annem yapmıycam evde kendi aramızda olur..hemen oğlanın teyzesi atlamış oradan bu kardeşceyizimin de durumu yok ne yapçaksın falan filan...sanki biz dioruz ki illa da nişan düğünü yapalım...teyzesi olsun işte siz alın parmağın ölçüsünü getirin biz alalım takalım yüzükleri...oğlanın annesi de olmaz falan filan demiş...bugünden beri sinirimden tırnaklarımı yiyorum kaynanayla deil ama bu teyzeyle başım belada...oğlanın annesi zaten diorki bizde ablam ne derse o....incitmeden kırmadan bu kadını nasıl soyutlarım kendimden bilmem...çünkü yüz verdinmi astarını isteyecek tipten...kendi çocuğu falan yok o yüzden kız kardeşinin çocuklarına erkek kardeşinin çocuklarına kahyalık yapıor...bide diormuş ben karışmam etmem,karışsan ne olucak halimiz kimbilir...:2::2::2::2:

canım kolay gelsin diyorum sana yüzük beğeneceksiniz altı üstü yani yani dünyaları almıcaksınız ki siz takıcaksınız ömürlük alınıyor sonuçta nasıl devre dışı bırakılır bilmiyorum ama :19: yüzük ölçüsünü verme bence :1:

Gerçekten sinir bozucu canım ya sen baştan tavrını koy ama bence daha şimdiden böylelerse ilerde iyice tepene binerler yüzük olayına gelince enişte beyle beraber gidin beğenin cidden hangi devirde yaşıyorlar sözlünle konuş canım gidin beraber beğenin

valaha alınan alınsın ben diceğimi derim içimde tutmam ne olursa olsun allahtan başka da kimseden korkum yok..oğlu asıyor kesiyor yok herşey senin istediğin gibi olacak yok bilmem ne...daha şimdiden böle ilk baştan yoktur falan filan demeye başlayan alışverişe gidince neler yapacak allah bilir..durumları olmasa tamam derim bir evin bir oğlu babası emekli ayrıyetten çalışıyor annesi haftanın 6 günü ev temzliğinde oğlan çalışıyor evleri kirada hala daha yok diorlar....valaha kendileri bilir isterlerse karışsınlar başlamadan biter benim için sorun diil...:36::36::36::36:

Canım bu işi ancak nişanlın olucak kişiyle görüşebilirsin o duruma el koyduğu sürece çözülebilir

şimdiden böyleyse bi yüzük için,ilerde beyaz eşyası, mobilyası, gelinliği... artık teyzesi de gelir gelinlik seçmeye.

Eğer tanıştığın kişiye bişeyler hissetmeye başladıysan,oturup bunları konuşmanız gerek.Çok aklına yattıysa fedakarlık yapılır,görmezden gelinir.Ama bu kadarda değil.
Yoksa hiç risk alma bence,daha yüzük olayında böyle yapıyosa bunun düşünü,evi,eşyaları var.
Fena,çok fena canım. :19:

Back