Tevfik Sözen'e ameliyat oldum :)

Selam kızlar ben Tevfik Bey'e çarşamba günü ameliyat oldum ameliyatım yaklasık olarak 4.5 saat sürdü (saatin uzun sürmesi sizi korkutmasın hem benim burnumda baya bi çalışma oldu hemde doktorlar ne kadar çok ilgilenirse o kadar güzel bir şey çıkıyor ortaya) ve bugün 5. günümdeyim ameliyat sonrası ağrım sızım hiç olmadı diyebilirim ama sadece baş ağrısı oluyor oda büyük ihtimalle devamlı yatmaktan ve fazla su tüketmediğimiz için oluyordur.Yüzümde ki morluklar ikinci gün çoğaldı ertesi gün azalmaya başladı sonrasında da sararmaya başlıyor zaten şuan yüzümde fazla bir şey yok sadece şişlik var oda göze batmıyor.Tevfik Bey gerçekten mükemmel bir insan ve işinde de dahi birisi zaten onunla görüşmeye gittiğinizde o pozitif enerjisini alırsınız ve çokta ilgili bi doktor ben fazla övmeyeceğim soyle boyle diye sadece onu tanımanız yeterli diyebilirim. Ben mail adresinden ulaştım ona cuma günüde hacettepe de görüştük nasıl bir burun istediğimin üzerinde durduk bir profil çıkardı bilgisayardan çarşamba günü de ameliyatımı oldum. Burada ki çoğu insan eminim ameliyattan korkuyor yada doktorla görüşmekten kaçınıyor ama bence hiç düşünmeden gidip görüşüp ameliyat masasına rahatlıkla yatabilirsiniz. Ben 19 yaşımda olmama rağmen ne korktum nede tereddüt ettim ya kötü bi burun olursa diye gönül rahatlığıyla Tevfik beye ameliyatımı oldum ve eminim çok çok güzel bi sonuç çıkacak ortaya. :) :) :)
merhabalar tevfik bey nerdeçalışıyor ne kadar ücret aldı biraz bilgi verir misiniz

merhabalar tevfik bey nerdeçalışıyor ne kadar ücret aldı biraz bilgi verir misiniz
Merhaba :) Ankara Hacettepe hastanesinde KBB de doktor. Ben 5 bine ameliyat oldum ama yine de ücret konusunda en iyi bilgiyi Tevfik hocadan alın bence.

hacettepe de randevuyu nasıl aldınız arkadaslar tevfık beyden yardımcı olabılır mısınız?

Back