Merhaba, ben tam 1 yıl önce Dr Tevfik Sözen’e ameliyat oldum. Çok uzun zamandır nefes alma problemi yaşıyordum ve burnumda hem içeriden hem de dışarıdan rahatsız edicek boyutta bir eğrilik vardı. Uyurken veya koştuğumda burnumdan nefes almakta zorluk çektiğim için hep ağzım açık kalıyordu. Uzun araştırmalarım sonucu tevfik hocamı buldum. Kendisiyle ilk randevumuzda güleryüzü, enerjisi ve sordugum her soruya açıklayıcı cevap vermesiyle kesinlikle aradıgım doktoru bulduguma emin oldum. Benim ameliyatım hem burun eğriliğimi düzeltmek için hem de estetik amaçlı olacaktı. İlk görüşme sonrası 2. Görüşme için randevu verildi. Bu görüşmede ameliyat öncesi fotoğraflarım çekildi, fotoğraflar üzerinden burnumun dizaynını yaptı. Nası bir burun istediğimi tek tek dinledi. Ameliyat sonrası yaşayacaklarım hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Ameliyat oldum yaklaşık 2 bucuk saat sürdü ve taburcu oldum. İlk 3 gün şişlikler ve morluklarım oldu ama bu kişiden kişiye değişen bir durummuş. İyileşme sürecine girdikten sonra hızla geçiyor merak etmeyin. Tüm süreç boyunca doktorumla sürekli iletisim halindeydim ve kendimi bu süreçte asla yalnız hissetmedim. Tevfik hocam beni gerçekten pskolojik olarak çok rahatlattı. 3. Gün sonunda tamponlarım çıktı ve ince bir bant yapıstırıldı sadece koruma amaçlı. Artık normal hayata dönmüştüm ve iyileşme sürecine girmiştim. Düzenli olarak aylık kontrollerim oldu. Şuanda 1. Yılım doldu ve gerçekten burnum o kadar doğal ve istediğim gibi oldu ki eski burnumu hatırlamıyorum bile:) doğru doktor seçimi, doktoruna güvenmek ve aranızdaki doğru diyalog çok çokkk önemli. İyi ki Tevfik Sözen’e ameliyat oldum diyorum
evet fotoğraftaki benim teşekkür ederim:) siz mi ameliyat oldunuz ya da olacaksınız?
Merhaba ben de size burun ameliyatı hikayemi anlatmak istiyorum .Tevfik sözen'e ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi rica etsem
Merhaba, Tevfik hoca hem harika bir insan hem de çok iyi bir doktordur. Ben çok uzun yıllar doktor aradım kaç kere görüşmelere gittim ama bir türlü içime sinmedi doktorlar yada korktum bilmiyorum. Ama Tevfik hocaya ilk muayenemde sonra çok güvendim ve çok içime sindi. Muayenede uzunca konuştuk nelerin olabileceği nelerin olamayacağına dair ben isteklerimi söyledim o olabilecekleri anlattı ve sonunda ortak kararlara vardık. Sanırım Tevfik Hocaya güvenmemin sebebi gerçekten ilgili bir doktor olmasıydı. Öyle şunu yaparız böyle olur deyip 10 dakikada gönderen doktorlardan değildi ciddi ciddi üzerinde durduk konuştuk olabilecek olanı olamayacak olanı anlattı. Ameliyata kısa bir zaman kala yine konuştuk, hatta ameliyat sabahı bile Tevfik Hoca tekrar bi üzerinden geçti her şeyinKısacası Tevfik hoca gerçekten işini çok özenle, sevgiyle yapan, hastasına önem veren onun mutluluğunu isteyen bir doktor. Ben ciddi anlamda korkak biriydim ve gerçekten her korktuğum anda büyük bir sabırla beni sakinleştirdi hatta güler yüzüyle pozitif cümlelerle yüzümü güldürmeye bile çalışmıştır. Geriye dönüp bakınca ne korkmuşsun diyorum üzülüyorum Tevfik Hocayı yorduğuma öyle ama abartlı abartısız her korkumda endişemde inanılmaz sabırla davrandı Tevfik Hoca. Ameliyattan sonra her gün mutlaka durumum hakkında bilgi verdim unutsanız bile zaten Tevfik Hoca soruyor. Bana yaşayacağım her aşamayı anlattı ; şimdi morluk şurada olmaya başlayacak, iki gün sonra morlukların azalacak, şimdi şöyle olacak.... ve her dediği gerçekten dediği gibi oldu.( Esmer tenliyim ve morluğum öyle çok olmadı diyebilirim) Ameliyat sonrası hiç ağrım acım da olmadı. Kontrollerimi hiç aksatmadım düzenli gittim. Her gittiğimde kendisini bekleyen çok fazla hastası olurdu ama bir kez olsun ne beni ne de onları hiç aksatmadı. Her hastasına eşit ve özenle vakit ayırdı. Benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçecek ben bir sorun yaşamadım şuana kadar. Tevfik hoca gibi bir insanı tanıyabildiğim için ayrıca mutluyum, dünya iyisi bir doktordur o :)
Ücret ne verdiniz?Tevfik hocaya ben 5 ay önce ameliyat oldum burnumun görüntüsü beni aşırı derecede rahatsız ediyordu estetik operasyonun önemini ve ciddiyetini araştırdım ve güvenbileceğim tek doktorun Tevfik Sözen olduğuna karar verdim ve şuan emin ellerde ameliyat olduğum için kendimi şanslı hissediyorumsihirli bir değnek.
Lütfen bana burnunuzun resimlerini atabilir misiniz ben de revizyon için düşünüyorum tevfik beyi ama revizyon dediğim anda ağlamaklı oluyorum çok kötüyüm çok korkuyorum psikolojim berbat durumdaMerhaba ben de size burun ameliyatı hikayemi anlatmak istiyorum .
iki defa Gazi üniversitesinde burun ameliyatı oldum.ikisi de maalesef başarısız ameliyatlardı.Burnumun kemeri hiç yoktu.ortası çökmüştü.Sadece burnumdaki bu görüntü yüzünden çok güzel yaşanmış olan anılarımdan yırtıp attığım,sildiğim bir sürü resimlerim oldu. Daha sonra yıllarca korktum ve bu işi doğru yapacak doktor arayışım başladı. 2018 yılında tavsiye üzerine Tevfik Sözen ile tanıştım.Tekrar ameliyat olup, nefes alamamaktan, yine aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korktuğumu ve burnum yüzünden yıllarımın eziyetle geçtiğini ağlayarak anlattım.Çok alakadar oldu ve ne yapacağını çok iyi bir şekilde bana anlattı.Bir yıl daha kendisini yakından takip ettim ve en sonunda “evet bu doktor doğru kişi” diyerek karar verdim. 13 Aralık 2019 da Tevfik Sözen Burun revizyon ameliyatını kaburgamdan aldığı kıkırdak işlemi ile yaptı. Çok zor bir ameliyattı. Şu an 4 ay geçti. İnanılmaz mutluyum. Çok rahat nefes alıyorum ve de artık çok güzel bir burnum var. Tevfik hoca benim yaşantıma bir nefes oldu.
Artık hem rahat nefes alıyorum hem de burnum düzeldi.
Neden revizyona ihtiyaç duydunuz şlk ameliyatı kime oldunuz ve neden başarısız?Lütfen bana burnunuzun resimlerini atabilir misiniz ben de revizyon için düşünüyorum tevfik beyi ama revizyon dediğim anda ağlamaklı oluyorum çok kötüyüm çok korkuyorum psikolojim berbat durumda
Konu açmıştım bakabilirsinizNeden revizyona ihtiyaç duydunuz şlk ameliyatı kime oldunuz ve neden başarısız?
Okudum, geçmiş olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız.Konu açmıştım bakabilirsiniz
Tevfik hocamın adını internetten duymamla başlayan serüvenim.. Kendisiyle tanıştıktan sonra harika biri olduğunu, gönlünü işine verdiğini ilk görüşmemizde anladım. İlk muayeneden tutun hastaneden cıkısınıza kadar sızınle birebir ilgili olması gerçekten bir cok doktorda bulunmayan özellik. Üstelik burnumdan o kadar memnun kaldım ki arkadaslarım bilmesek seni Allah vergisi diyeceğiz diyor. Oysa ki Tevfik hocanın vergisi :)) Çok teşekkür ederim. Hocamıza,hemşiresine ve asistanlarına. İyi ki varsınız. :)
Merhaba fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz özeldenMerhabalar. Tevfik Sözen ile serüvenim Ağustos ayında başladı. Hayatımı, yüzümü, profilimi değiştiren en güzel serüvendi. Burun estetiği için arayışım 5 ay boyunca devam etti. yorumlar, tavsiyeler aracılığıyla hocamdan randevu oluşturdum. Güler yüzlü çalışanlarının beni karşılamasından, hocamın ilgi ve alakası mükemmeldi. Tüm korkularımı geride bırakarak ameliyat oldum. Çok rahat nefes almaya, güzel pozlar vermeye başlamak hayatın en güzel şeyiymiş en güzeli de nefes alabilmek. Ameliyat sonrası kontrollerim devam ediyor ilgi ve alakası hiç kesilmedi. Elinize emeğinize sağlık hayatımı gülüşlerimi duruşumu değiştirdiğiniz için minnetlerimi sunarım.
Ben Tevfik hocaya oldum ameliyatımı 3 ay geçti, benim hoca ile görüştükten sonra hiçbir korkum kalmadı açıkçası, çünkü kendisinin muayene esnasında dediği bir şey beni fazlasıyla rahatlattı. Makul bir şekilde benim ne beklentim olduğunu ve bu beklentilerimin hangisinin karşılanıp hangisinin karşılanamayacağını ve neden karşılamayacağını açıkladı. Kendisinin yaklaşımı çok rahatlatıcı ve yaptığı işlere de instagramından bakarsanız bence çok başarılı. zaten muayeneden önce yaptığı burunları beğenip tercih ettim. üstelik son derece doğal bir burnum oldu. Kendi isteklerinizi bilip, olabilecekleri anlayarak muayene olursanız Tevfik hoca çok iyi bir tercih :)
Tevfik hocamın adını internetten duymamla başlayan serüvenim.. Kendisiyle tanıştıktan sonra harika biri olduğunu, gönlünü işine verdiğini ilk görüşmemizde anladım. İlk muayeneden tutun hastaneden cıkısınıza kadar sızınle birebir ilgili olması gerçekten bir cok doktorda bulunmayan özellik. Üstelik burnumdan o kadar memnun kaldım ki arkadaslarım bilmesek seni Allah vergisi diyeceğiz diyor. Oysa ki Tevfik hocanın vergisi :)) Çok teşekkür ederim. Hocamıza,hemşiresine ve asistanlarına. İyi ki varsınız. :)
Merhabalar. Tevfik Sözen ile serüvenim Ağustos ayında başladı. Hayatımı, yüzümü, profilimi değiştiren en güzel serüvendi. Burun estetiği için arayışım 5 ay boyunca devam etti. yorumlar, tavsiyeler aracılığıyla hocamdan randevu oluşturdum. Güler yüzlü çalışanlarının beni karşılamasından, hocamın ilgi ve alakası mükemmeldi. Tüm korkularımı geride bırakarak ameliyat oldum. Çok rahat nefes almaya, güzel pozlar vermeye başlamak hayatın en güzel şeyiymiş en güzeli de nefes alabilmek. Ameliyat sonrası kontrollerim devam ediyor ilgi ve alakası hiç kesilmedi. Elinize emeğinize sağlık hayatımı gülüşlerimi duruşumu değiştirdiğiniz için minnetlerimi sunarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?