3 buçuk sene oluyor Roaccutane tedavisiyle sivilcelerimden kurtuldum,yüzüm inanılmaz kötüydü,5 ay kullandım sonra baktım yüzüm çok düzgünleşti tam da yaza girerken bıraktım kullanmayı,iğne ucu kadar izler vardı sadece öyle kalsaydı canımı sıkacak bir durum değildi.zamanla güneş makyaj vs. lekeler arttı izler büyüdü,sivilcelerim çıkmaya başladı,aynaya bakmaktan nefret ediyorum.:gitme:
doktor tetradox+eritretin jel verdi 1,5 ay oluyor fakat bu beni hem çok uğraştırıyor hem de bu inatçı sivilceleri geçirmeyeceğinden boşa zaman kaybetmekten korkuyorum.inanın dışarı çıkmak istemiyorum .doktorumdan tekrar bir posta daha roaccutane için ısrar mı etsem arkadaşlar ne yapsam,beni bunalttı artk yaa bu yaşta
doktor tetradox+eritretin jel verdi 1,5 ay oluyor fakat bu beni hem çok uğraştırıyor hem de bu inatçı sivilceleri geçirmeyeceğinden boşa zaman kaybetmekten korkuyorum.inanın dışarı çıkmak istemiyorum .doktorumdan tekrar bir posta daha roaccutane için ısrar mı etsem arkadaşlar ne yapsam,beni bunalttı artk yaa bu yaşta