roaccutane da saçlarımı kirpiklerimi bile inceltmişti ama sonuç daha temiz oluyo hiç olmazsa,cilt çok önemli ya,bunu şimdi daha iyi anlıyorum,tetradoxla zaman kaybediyorum gibi geliyo,artı midemi mahvetti 3 gündür almıyorum,yüzümde sivilceler kabardı ne yapıcam yaa bıktım artk :çok üzgünüm:
hyr kesinlikle roaccutane a dönmeyn bencee. böbrekleri mahvedio.. ilerde başınıza cok büyük şeyler acabilr.. kullandm cunku bliorum.. bnde şuan tetradox kullanıorum ve artı yanında 2 krem.. ama cdden bu hap midemii bulandııro yaa napioki mideyee:S:gitme:
hyr kesinlikle roaccutane a dönmeyn bencee. böbrekleri mahvedio.. ilerde başınıza cok büyük şeyler acabilr.. kullandm cunku bliorum.. bnde şuan tetradox kullanıorum ve artı yanında 2 krem.. ama cdden bu hap midemii bulandııro yaa napioki mideyee:S:gitme:
bende sizin söylediğiniz ilaçları 3 ay yakın kullanıyorum cok memnunum düzenli uzun süre kullanım sart bende ilk ay bırakacaktım işe yaramıyor diye doktor bi arkadasım zorla devam edeceksin dedi hemen sonuc vermez bu ilaçlar dedi onu dinledim iyiki dinlemişimbende tetradox kullanıyorum ilk 1 ay günde 2 taneydi, mide bulantısı yapıyo gerçekten. Şimdi günde 1 tane içiyorum kokusundan bile tiksiniyorum ama maalesef devam..
onunla birlikte benzamycin ve tretin. Çalışığım için her ikisini de akşam sürüyorum ve sanırım bu yüzden daha az etkisi oluyo, hatta aksatıyorum da malesef. tretin kullanan var mı ne zamanları sürüyosunuz birde 2 saat yüzde kalması gerektiğini okumuştum biyerde öyle mi? Ben akşam sürüp yattım çok defa.. benzamıcyn ne kadar kalıyo yüzünüzde ben bazen onu da sürüp yatıyorum
ya bide çene bölgem ya kırmızı oluyo ya da kararıyo çok kötü görünüyo sivilceden de hatta :S
artık çok sıkıldım ya gerçekten ara ara yüzüm pul pul oluyo excipial hydro sürüyorum cnm çok yanıyo bazen ama gerçekten çok sıkıldım 1 buçuk ay oldu sanki hiç geçmemiş gibi hissediyorum.
bunların yanı sıra fondoten gibi gösteren bi krem varmış, hem de geçiriyomuş antibiyotikliymiş diğerlerine ilaveten kullanabilir miyim acaba?? yardımcı olur musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?