Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftada oldunuz acaba ilk gebelik olduğu için biraz pimpirikliyim galibaTek basina tetanoz icin belki gerek yok denebilir ki bence o da denemez suan tdap asi uygulaniyor tetanoz difteri bogmaca tek asi ile yenidogan doneminde bogmacadan korunmasi icin bebegin. bence vurulmali ben bugun oldum kolda agri olabilir dendi ama hicbir agri vs. olmadi
Canım Tetanoz kapman için mağarada doğurman lazım steril miss gibi ameliyathaneler doğumhanelerde ne Tetanozu olacak tamamen aşı firmalarını zengin etme çalışması bunlar. Madem ameliyatta sıkıntı olacak bi şey neden her ameliyat operasyon olana yapmıyorlar? Bebeği hedef alan kimyasalları bedeninize uygulatmayın doktor da aklı selim biriymiş ne güzel şanslısınMrb hanımlar hamilelikte tetenoz aşısı olunmalı mı bebeğe bir zararı olmadığı%100 kesin mi doktorum gerek yok dedi ama sağlık ocağından devamlı aranıyorum daha önce kayıplarım olduğu için bebeğime bisey olur diye korkuyorum bilgili anneler yardımcı olursa sevinirim...
Gerçekten bende ayn bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum yani saçma geliyor çoğu kişiye soruyorum olduk diyorlar napıcam bilmiyorumCanım Tetanoz kapman için mağarada doğurman lazım steril miss gibi ameliyathaneler doğumhanelerde ne Tetanozu olacak tamamen aşı firmalarını zengin etme çalışması bunlar. Madem ameliyatta sıkıntı olacak bi şey neden her ameliyat operasyon olana yapmıyorlar? Bebeği hedef alan kimyasalları bedeninize uygulatmayın doktor da aklı selim biriymiş ne güzel şanslısındoktor zoruyla 2/3 doz olup bebeği hasta edenler var Allah muhafaza
Bilmeyecek bi şey yok bu durumda..Gerçekten bende ayn bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum yani saçma geliyor çoğu kişiye soruyorum olduk diyorlar napıcam bilmiyorum![]()
Benim de ilk gebeligim 20+2de olmus oldum tam bir sonra bir doz daha uygulanacak insallahKaçıncı haftada oldunuz acaba ilk gebelik olduğu için biraz pimpirikliyim galiba
Bu aşı konusunda bende çok gittim geldim ben tek doz tdap aşısı oldum. İkinci dozu da vardı onu olmadım. Doktorda istersen ol istemzsen olma dedi. İlk doz aşı da bi yan etki vs yapmadı açıkçası.Mrb hanımlar hamilelikte tetenoz aşısı olunmalı mı bebeğe bir zararı olmadığı%100 kesin mi doktorum gerek yok dedi ama sağlık ocağından devamlı aranıyorum daha önce kayıplarım olduğu için bebeğime bisey olur diye korkuyorum bilgili anneler yardımcı olursa sevinirim...
Oldum bugün teşekkür ederimBen 2 doz oldum. Doktorum olmamı istedi. Eğer doktorunuza güveniyorsanız, olmayın. Yok içim rahat etmiyor diyorsanız, olun. Bende herhangi bir yan etki yapmadı. Kolum da çok ağrımadı hatta. İlk dozu 25 ikinci dozu 28.haftada oldum.
Bebeğe zarar verebilicek hiç bir şeyi, hiç bir sağlık kuruluşu bile isteye yapmaz ve yaptırmaz. Bilimden ayrılmayın![]()
Oldum tek doz bende bugün hakkımızda hayırlısı inşallahBu aşı konusunda bende çok gittim geldim ben tek doz tdap aşısı oldum. İkinci dozu da vardı onu olmadım. Doktorda istersen ol istemzsen olma dedi. İlk doz aşı da bi yan etki vs yapmadı açıkçası.
Hayatımda okuduğum en mantıklı yorumCanım Tetanoz kapman için mağarada doğurman lazım steril miss gibi ameliyathaneler doğumhanelerde ne Tetanozu olacak tamamen aşı firmalarını zengin etme çalışması bunlar. Madem ameliyatta sıkıntı olacak bi şey neden her ameliyat operasyon olana yapmıyorlar? Bebeği hedef alan kimyasalları bedeninize uygulatmayın doktor da aklı selim biriymiş ne güzel şanslısındoktor zoruyla 2/3 doz olup bebeği hasta edenler var Allah muhafaza
2 sene önce tek doz yaptırdım 20. Haftada tdap yaptırdım bi doz da tetanoz yaptırın diyor doktorlar fazla değil mi yaben iki doz oldum bir sey olmadı. doktorum istersen yaptır demişti. benim yaptırma sebebim benim doğumda tetanoz kapmam değil (ki bu zamanda e bi zahmet) aşının bebeği de 5-6 yasına kadar korumasıydı. cocuktur bir sey olur falan, o aşı olacağına ben olayım dedimoğlum su an bir yasında bir sorun olmadı
valla benim doktorum hiç yaptır da demedi. sen bilirsin, bir zararı yok dedi. o yüzden diğer doktorları bilemeyeceğim2 sene önce tek doz yaptırdım 20. Haftada tdap yaptırdım bi doz da tetanoz yaptırın diyor doktorlar fazla değil mi ya![]()