teşekkür ederim duş zararlidir diye çok tedirgin oldumÜstüne yatma o aşı yapılan kolunun birşey olmaz o Zaman.Şişlik üstüne yatınca okuyor.Benim 2. Dozda sırt üstü yattığım için hiç agrı olmadı.
içimi rahatlattınız çok teşekkürlerBen zararı yok diye biliyorum, 5 sene önce falan olmuştum bende aşı olduğum gün duş almıştım(taşınıyorduk o gün ordan hatırlıyorum) Geçmiş olsun
Yok korkmayın birşey olmaz.teşekkür ederim duş zararlidir diye çok tedirgin oldum
Büyük ihtimal su yüzden demiştir bazı uygulamalardan sonra iğne yerine masaj vs şeyler yapılmaz, düş alırken oranın tahriş edileceğini düşğndüğü için demiştir,bişey olmaz ama yinede dikkatli olunKızlar bugün öğlen iki gibi 2.tetenoz aşımı oldum hemşire duş almamam konusunda bişey demedi ilk aşımda da dememişti aşı kartımda duş almayın diye bir uyarıda yok ben az önce aşı olduğumu unutup duş aldım bi zararı varmıdır bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu arada hemşire ağrı şişlik olur buz koyarsın demişti buzda su ama sonucta iyice paranoyak oldum
geçen aşıda duş almamama rağmen benimde iki gün ağrımıştı duştan değil sanırım ama üçüncü dozda unutup duş almam inşaallah korktum bi kereEbe bana 1 gün duş alma dedi. Ben eve geldim duş aldım2 gün ağrıdı kolumu kaldıramadım ama 2 gün ağrır demişti, duştan mı yoksa aşıdan mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?