• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tetenoz aşısı sonrası duş

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
Kızlar bugün öğlen iki gibi 2.tetenoz aşımı oldum hemşire duş almamam konusunda bişey demedi ilk aşımda da dememişti aşı kartımda duş almayın diye bir uyarıda yok ben az önce aşı olduğumu unutup duş aldım bi zararı varmıdır bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu arada hemşire ağrı şişlik olur buz koyarsın demişti buzda su ama sonucta iyice paranoyak oldum

Ben zararı yok diye biliyorum, 5 sene önce falan olmuştum bende aşı olduğum gün duş almıştım(taşınıyorduk o gün ordan hatırlıyorum:KK48:) Geçmiş olsun

Üstüne yatma o aşı yapılan kolunun birşey olmaz o Zaman.Şişlik üstüne yatınca okuyor.Benim 2. Dozda sırt üstü yattığım için hiç agrı olmadı.

Eşim yurtdışı görevine gitmeden önce olmuştu duşta aldı sadece biraz sertleşti hafif şişti ama sudan olmadı üzerine yattı sanırım

Bende gebelikten dolayı vurulmuştum. Özellikle sordum ebeye duş alsam sıkıntı olur mu diye. Hayır hiçbi sıkıntı olmaz dedi. İçiniz rahat olsun.

Ebe bana 1 gün duş alma dedi. Ben eve geldim duş aldım :olamaz: 2 gün ağrıdı kolumu kaldıramadım ama 2 gün ağrır demişti, duştan mı yoksa aşıdan mı bilemedim o_O

Kızlar bugün öğlen iki gibi 2.tetenoz aşımı oldum hemşire duş almamam konusunda bişey demedi ilk aşımda da dememişti aşı kartımda duş almayın diye bir uyarıda yok ben az önce aşı olduğumu unutup duş aldım bi zararı varmıdır bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu arada hemşire ağrı şişlik olur buz koyarsın demişti buzda su ama sonucta iyice paranoyak oldum
Büyük ihtimal su yüzden demiştir bazı uygulamalardan sonra iğne yerine masaj vs şeyler yapılmaz, düş alırken oranın tahriş edileceğini düşğndüğü için demiştir,bişey olmaz ama yinede dikkatli olun

Ebe bana 1 gün duş alma dedi. Ben eve geldim duş aldım :olamaz: 2 gün ağrıdı kolumu kaldıramadım ama 2 gün ağrır demişti, duştan mı yoksa aşıdan mı bilemedim o_O
geçen aşıda duş almamama rağmen benimde iki gün ağrımıştı duştan değil sanırım ama üçüncü dozda unutup duş almam inşaallah korktum bi kere:KK43:

Ben yıllar önce kuduz aşısı olmuştum köpek ısırmıştı o zaman dr.sıkı sıkı tembih etmişti 2 gün kesinlikle duş almicaksın diye kuduzla birlikte tetenoz da vurulmustu aynı anda o yüzden bugün kafam takıldı konuya

Bnde son Asimi 3 hafta once falan oldum ertesi gun dus aldm cok kotu agridi 1 hafta cok agridi insallah sizin ki agrimaz

Back