• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tetanoz oldum yardım

irem tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
163
0
96
İstanbul
arkadaşlar dun ıkıncı tetanoz asımı oldum ama co kotuyum dun gece hıc uyuyamadım kolum cok fena şişmiş ve elımde uyusukluk var ilk asımda boyle olmamıstı sımdı nıye boyle oldu anlamadım sızdededmı boyle oldu yada ne ypamam gerektıgını bılen varmı acba drmu arasam cok kotuyum cok:a015::a015:

:Saruboceq:canım bende bugun 2,sini olucam sanırım yıne kötü birgun beni bekliyooo ilkşnde inanaılmaz ağrı acı hissedip sabahlara kadar ağlamıstım yatakta kalkıp buz falan yapmıstım ama çok rahtlatmadı bende minoset içtim ağrı kesici o bayağ iyi gelmişti ama bilirim o acıyı 2 gun bana azp gibiydi hatta etrafımdakiler canın ne kadar tatlı dediler ama bugun çok stresliyim dr 2, asımı yapacakk senağlama çok geçmiş olsun normaldirr senın ağrılarında

canım benim de ilkinde ağrı vardı kolumu çevirirken çok acıyordu ama 3-4 gün sürdü geçti..ikincisini 8eylülde olucam umarım çok acı çekmem ama yavaş yavaş seninki de geçer problem etme şekerim..geçmiş olsun..

canım bende 2.dozu oldumilk dozumda şişti ve ağrımıştı ozaman hafif birağrı kesici aldım ve kolanyalı pamukla ovdum geçmiş olsun

canım hemen soğukuygulama yani buz koy...yada alkollu mendıl...gecer...merak etme...kaydirigubbakcemile

arkadaşlar dun ıkıncı tetanoz asımı oldum ama co kotuyum dun gece hıc uyuyamadım kolum cok fena şişmiş ve elımde uyusukluk var ilk asımda boyle olmamıstı sımdı nıye boyle oldu anlamadım sızdededmı boyle oldu yada ne ypamam gerektıgını bılen varmı acba drmu arasam cok kotuyum cok:a015::a015:

geçmiş olsun canım sağlık ocağınamı yaptırdın aşını bebeğe bir zararı varmı? benimde aşı olmam gerekiyo korkudan gitmiyorumsenağlama

merhaba canım geçmiş olsun.bebeğine hiç bir zararı yok,bebeğin ve senin için yararlı bir aşı.hepimiz olduk.gece ağrı yapar kolun,1,2 gün sürebilir ağrısı.ben katlandım acısına ama kötü bir ağrı gerçekten,sevgiler canım

bende bugun ikinci tetanozumu oldum kısslarr ama sanki başlıyo yavaş yavaş ağrımaya gibii off off 1.aşım gibi olursa bittim ben uykusuz ağrılı bir geceee :(

kızlar benim daha bir ayım var aşı için ama olmicam galiba ccooook korkuyorum galiba.hem ben olalı 10 seneyi gecmedi vallaahaa cok korkuyorumm

kızlar

bende dün oldum ilk tetenoz aşımı ilk saatlerde bişey yoktu ama doktor sölemişti ağrı yapar 2 gün diye, akşam kolumu kımıldatamadım ağrıdan uyuyamadım şimdiden 2.aşının korkusu sardı senağlama

bende geçen ayın 19 unda yaptırmıştım aşımı ilk gün çok rahattı aman ne iyi acı yok diye gezerken 2. gün ağrıdan resmen ağladım 3. günün sonunda geçmeye başladı.. şimdi ayın 19. da 2. aşıyı yaptırıcam ama çok tırsıyorum acaba bir yolunu bulup kaçsammı aşıdan..

unuttum yazmayı kızlar buz koyun dayanabildiğiniz kadar kolunuza bastırın bana çok iyi gelmişti..

canım hemen buz koy ara ara kolundan buzu al sonra gene koy geçer bilirim banada olmuştu hareket bile ettiremiyodum hemen buz koy çok iyi gelir bide üstüne yatma inan benim tam 4 gün çok ağrılı oldu kabus gibiydi kolumu birdaha kullanamıycam sandım. ama geçti korkma hemen dediğimi yap geçmiş olsun . buzu aprıların geçene kadar hergün koy tam aşı yerine koy şişliği kaplayacak kadar büyük olursa buz daha iyi olur.

bende 2 gün önce 2. aşımı yaptırdım. birinci gibi buda hiç acı ağrı sızı yapmadı. bende acaba tutmadımı diye düşünüyorum-tatlicadiarzu-

kızlarr benim ikincisi 1. kadar acımadı kısa süreli bi ağrı oldu hatta eyvah başladık dedim ama geçti sonraa ama 1.si felaketti ben bööle bişi görmemeiştim :(

kızlar bende ilk aşımı bugün oldum şuanda bişey yok bakalım ilerleyen saatlerde ne olur birde 2. aşıyla arasında ne kadar zaman oluyo

Back
X