Tetanoz Aşısı Sonrası

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.268
25.712
Arkadaşlar dun vuruldum ama bugun bas agrisi,hafif bulantı ve asiri halsizlik var ... kizlar zor duruyom ayakta . Kolum agrimiyor ama bunlar var ne yapsam sizce ? Bunlar aşının tepkisi mi?

aile hekimliğinde mi yaptırdınız?
benim doktorum yaptırmamam gerektiğini söyledi de aile hekimi de yaptırmamı Nasıl böyle ikilem oluyor anlamıyorum
Geçmiş olsun bu aşının böyle yan etikeleri oluyor diye duymuştum

Saglik ocaginda yaptırdım ... doktorum bisiy demedi açıkçası, demin konustuk ates halsizlik yapar dedi ama inan yorgunluk git gide artti ve cok korkuyorum...

Cnm ben bundan 2 sene önce elimi kestim ve doktorum 3 doz vurulmam gerektiğini söyledi vuruldum ama gel birde bana sor koluma felç inmiş gibi ağrı ve deli gibi bulantım olmuştu. Doz arttıkça yan etkisi olurmuş geçmiş olsun

içinizi ferah tutun streste bu sürede çok önemli biliyorsunuzdur
normal zamanda bile ateşlenmeden önce yorgunluk çöküyor insana Biraz dinlenin geçmezse acile gidebilirsiniz içiniz rahat olsun diye
İnşallah hemen düzelirsiniz

Cnm ben bundan 2 sene önce elimi kestim ve doktorum 3 doz vurulmam gerektiğini söyledi vuruldum ama gel birde bana sor koluma felç inmiş gibi ağrı ve deli gibi bulantım olmuştu. Doz arttıkça yan etkisi olurmuş geçmiş olsun
Parol icebilirsin dedi doktor ama ona bile gucum yok bildiğin lesim kalkamiyorum...bulanti hafif yorgunluk fazla .

Canm psikolojkte etkilenmis olablrsin. Cvremdeki hamilelerin hepsi vuruldu ve bi sorun yasamadklarni soylediler. Bende 1 hafta sonra vurulcam. Kucukkende vurulmustuk ama yan etkisi olmamisti. Dr a danis bide istersen.

içinizi ferah tutun streste bu sürede çok önemli biliyorsunuzdur
normal zamanda bile ateşlenmeden önce yorgunluk çöküyor insana Biraz dinlenin geçmezse acile gidebilirsiniz içiniz rahat olsun diye
İnşallah hemen düzelirsiniz
Inan stres yapacak gucum yok :KK43:
Parol icicem yarim saate toparlamazsam ...sabah iyiydim evi sildim supurdum sonra birden geldi :KK43:

Canm psikolojkte etkilenmis olablrsin. Cvremdeki hamilelerin hepsi vuruldu ve bi sorun yasamadklarni soylediler. Bende 1 hafta sonra vurulcam. Kucukkende vurulmustuk ama yan etkisi olmamisti. Dr a danis bide istersen.
Yapar dedi canim ates halsizlik....en yaygini sislik ve ates ama bana halsizligi geldi bende de sis yok. Kolum normal inan sanki vurulmadim :KK43:

Ben 1 ay önce ilk dozu oldum hafta içi ikinci dozum olacak halsizlik bendede yapmıştı iyi sadece halsizlik oldu kolum ağrımadı derken ertesi gün kol ağrısı başladı 2 gün o sürdü yan etkiler en fazla 2 gün sürer zaten fakat ateş yapmaz çünkü tetanoz aşısında canlı virüs yok grip aşısı gibi değil

Ben 1 ay önce ilk dozu oldum hafta içi ikinci dozum olacak halsizlik bendede yapmıştı iyi sadece halsizlik oldu kolum ağrımadı derken ertesi gün kol ağrısı başladı 2 gün o sürdü yan etkiler en fazla 2 gün sürer zaten fakat ateş yapmaz çünkü tetanoz aşısında canlı virüs yok grip aşısı gibi değil
Yorgunluktan ates basiyor gibi oluyor :KK43: Doktor olur dedi valla :KK43:

Korkma bişey olmaz canım bendede yaptı 2 güne bişeyin kalmaz sen biraz da psikolojik etkilenmissin ateşin çok yukselmesin yeter

Sevindim canım hamilelik zor bi süreç inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız
Sorma Allah yardım etsin inşallah... Ya zaten hassasım birde boyle seyler hemen vuruyor etkiliyor. Insanlarda cok nazlisin amaann guclu ol, bak şu kac tane dogurdu diyince çökuyorum...Asida bu cokuklugume denk geldi :KK43:

X