- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parol icebilirsin dedi doktor ama ona bile gucum yok bildiğin lesim kalkamiyorum...bulanti hafif yorgunluk fazla .Cnm ben bundan 2 sene önce elimi kestim ve doktorum 3 doz vurulmam gerektiğini söyledi vuruldum ama gel birde bana sor koluma felç inmiş gibi ağrı ve deli gibi bulantım olmuştu. Doz arttıkça yan etkisi olurmuş geçmiş olsun
Inan stres yapacak gucum yokiçinizi ferah tutun streste bu sürede çok önemli biliyorsunuzdur
normal zamanda bile ateşlenmeden önce yorgunluk çöküyor insana Biraz dinlenin geçmezse acile gidebilirsiniz içiniz rahat olsun diye
İnşallah hemen düzelirsiniz
Yapar dedi canim ates halsizlik....en yaygini sislik ve ates ama bana halsizligi geldi bende de sis yok. Kolum normal inan sanki vurulmadimCanm psikolojkte etkilenmis olablrsin. Cvremdeki hamilelerin hepsi vuruldu ve bi sorun yasamadklarni soylediler. Bende 1 hafta sonra vurulcam. Kucukkende vurulmustuk ama yan etkisi olmamisti. Dr a danis bide istersen.
Parol icebilirsin dedi doktor ama ona bile gucum yok bildiğin lesim kalkamiyorum...bulanti hafif yorgunluk fazla .
Sağol canım...galiba cidden bunye meselesiymis Ben zaten cabuk yorulan bi kişiyim o yuzden bende de böyle oldu.Her bünyede farklı olur zaten cnm o yüzden dinlen bol bol
Canm bak atesin çıkarsa hemen dr a git hamilelikte ates onemli. Dikkat et bakalm braz yat dinlen insallah gecerYapar dedi canim ates halsizlik....en yaygini sislik ve ates ama bana halsizligi geldi bende de sis yok. Kolum normal inan sanki vurulmadim
Oyle ates degil yorgunluktan ates basiyor boyle ...yaniyom sanki ama bi yukselme yokCanm bak atesin çıkarsa hemen dr a git hamilelikte ates onemli. Dikkat et bakalm braz yat dinlen insallah gecer
Yorgunluktan ates basiyor gibi oluyor Doktor olur dedi vallaBen 1 ay önce ilk dozu oldum hafta içi ikinci dozum olacak halsizlik bendede yapmıştı iyi sadece halsizlik oldu kolum ağrımadı derken ertesi gün kol ağrısı başladı 2 gün o sürdü yan etkiler en fazla 2 gün sürer zaten fakat ateş yapmaz çünkü tetanoz aşısında canlı virüs yok grip aşısı gibi değil
Elhamdülillah daha iyiyim :)Korkma bişey olmaz canım bendede yaptı 2 güne bişeyin kalmaz sen biraz da psikolojik etkilenmissin ateşin çok yukselmesin yeter
Sevindim canım hamilelik zor bi süreç inşallah sağlıcakla kucağımiza alırızElhamdülillah daha iyiyim :)
Sorma Allah yardım etsin inşallah... Ya zaten hassasım birde boyle seyler hemen vuruyor etkiliyor. Insanlarda cok nazlisin amaann guclu ol, bak şu kac tane dogurdu diyince çökuyorum...Asida bu cokuklugume denk geldiSevindim canım hamilelik zor bi süreç inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız