• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tetanos aşısı yaptiran arkadaşlarr

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar 19+4 hafta olduk pazartesi günü randevum var tetanos aşısini sordum doktoruma geçen randevum da bana birakti onemsemedi ister sağlık ocağı nda ister burda yapalim dedi siz oldunuz mu biraz endişe ettim

ben sağlık ocağında oldum 2 doz şeklinde. aile hekimliğimde yaptılar, olunması gereken bi aşı doktorumda yaptırmamı istemişti.

Kızlar 19+4 hafta olduk pazartesi günü randevum var tetanos aşısini sordum doktoruma geçen randevum da bana birakti onemsemedi ister sağlık ocağı nda ister burda yapalim dedi siz oldunuz mu biraz endişe ettim

Ben de 3 doz vurulmuştum. Toplam 5 doz oluyor. Hepsini vurulduğun zaman 50 yaşına kadar koruyor demişti dr um. Vurulmamı tavsiye etmişti. Sağlık ocağında vuruyorlar zaten.

Ben de 3 doz vurulmuştum. Toplam 5 doz oluyor. Hepsini vurulduğun zaman 50 yaşına kadar koruyor demişti dr um. Vurulmamı tavsiye etmişti. Sağlık ocağında vuruyorlar zaten.

Evet canım sağlık Ocakları ücretsiz olarak vuruyor sanırım doktorum istiyorsan burada hastane de de vurabiliriz dedi bakalim olmazsa doktoruma pazartesi ilk dozunu vurdurayim

Back