- 8 Ağustos 2023
- 5.864
- 6.738
- 118
Merhaba tebrik ederim. Hemen kan verinKizlar 3 normal test bitane erken gebelik testi yaptım 4unde de ikinci çizgi silik çıktı bakar mısınız gebemiyim degilmiydin?Eki Görüntüle 3345329
Merhaba , bir gebenin günlüğünden almıştım. Erken gebelik testiyle aynı sonucu veriyor çok hassas, öneririmMerhaba bu testin markası ne acaba
Kaset test olarakmı aldınız?Merhaba , bir gebenin günlüğünden almıştım. Erken gebelik testiyle aynı sonucu veriyor çok hassas, öneririm
Evet kaset testKaset test olarakmı aldınız?
Teşekkür ederım cevap verdıgınız için pekı ovulasyon testı yaptınızmı yine bir gebenin gunlugundenmı aldınız onudaEvet kaset test
Evet, aynen zaten ovülasyon testi aldım, 3 tane hediye hamilelik testi gönderdilerTeşekkür ederım cevap verdıgınız için pekı ovulasyon testı yaptınızmı yine bir gebenin gunlugundenmı aldınız onuda
Kusura bakmayın soru yağmuruna tuttum pik gördunuzmu kaç günü degerlendırdınız bende önumuzdekı ay alacağım da o yüzden soruyorum. Kusura bakmayınEvet, aynen zaten ovülasyon testi aldım, 3 tane hediye hamilelik testi gönderdiler
Hiccc sorun değil inanın ben de sizin yaşadığınızı yaşadığım için. Ben adet bitimindeki gün başladım ovülasyon testi yapmaya her gün aynı saatte uyguladım ve adet bitiminin 11.ci günü ovulasyon pozitifti o günü ve ertesi günü değerlendirdikKusura bakmayın soru yağmuruna tuttum pik gördunuzmu kaç günü degerlendırdınız bende önumuzdekı ay alacağım da o yüzden soruyorum. Kusura bakmayın
Cok teşekkür ederım gebeliğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahHiccc sorun değil inanın ben de sizin yaşadığınızı yaşadığım için. Ben adet bitimindeki gün başladım ovülasyon testi yapmaya her gün aynı saatte uyguladım ve adet bitiminin 11.ci günü ovulasyon pozitifti o günü ve ertesi günü değerlendirdik
Çok tesekkur ederim Allahim İnşallah hayirlisiyla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.Cok teşekkür ederım gebeliğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahpekı herhangı bı kayganlastırıcı bebek yağı falan kullandınızmı bu tarz şeyler gebe kalmaya engel dıye duymuştum bende kuruluk sorunu var bazen bebek yağı kullanmak zorunda kalıyorum.
Ay evet o aklımda var benımde onuda duymuştum onu da almayı düşünüyorum pekı son olarak bı soru daha soracağım ovulasyon testinden iki çeşit satıyorlar strip test mi kaset test olanındanmı aldınız acaba?Çok tesekkur ederim Allahim İnşallah hayirlisiyla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.
Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahbol bol dua ediyorum inanın.
Valla yine bir gebenin günlüğünden jel almıştım. Gynoosed diye ona da bir bakin isterseniz.
Bence aynı şey o yüzden ben strip test aldım gayette memnun kaldımAy evet o aklımda var benımde onuda duymuştum onu da almayı düşünüyorum pekı son olarak bı soru daha soracağım ovulasyon testinden iki çeşit satıyorlar strip test mi kaset test olanındanmı aldınız acaba?
Teşekkür ederım cok sağolunBence aynı şey o yüzden ben strip test aldım gayette memnun kaldım
Ay evet o aklımda var benımde onuda duymuştum onu da almayı düşünüyorum pekı son olarak bı soru daha soracağım ovulasyon testinden iki çeşit satıyorlar strip test mi kaset test olanındanmı aldınız acaba?
Rica ederim ne demek inşallah Allah gönlünüze göre verirTeşekkür ederım cok sağolun
Amın ınsallahRica ederim ne demek inşallah Allah gönlünüze göre verir
Gynoosed kullandınızmı bendede kuruluk var ama bazıları kimyasal ve boş gebelikle sonuçlanıyor yazmış tereddüt ettim acıkcasıÇok tesekkur ederim Allahim İnşallah hayirlisiyla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.
Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahbol bol dua ediyorum inanın.
Valla yine bir gebenin günlüğünden jel almıştım. Gynoosed diye ona da bir bakin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?