- 19 Eylül 2019
- 9
- 11
- 38
-
- Konu Sahibi SamyeliNur
Yarın ana sağlığa gitcem, alacağım bi'sonraki testin bozuk çıkmamasını ummaktan iyi olur sanırım..Test bozuk. Yenileyin.
Benim öğrenciliğim, nişanlımın da işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Günün sonunda wp.dan iletişim kurduğumuz için söylemiştim.Test dagilmis tekrarlayın. Nişanlınızla olan cümleyi anlamadık yalniz
Özel olmazsa ayrı şehrlerde yaşıyosaniz hangi gün birlikte oldunuz yani şunun için soruyrum yumurtlama gününüzemi denk geldi acaba. Ama testi dikkate almayin yenisni yapinBenim öğrenciliğim, nişanlımın da işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Günün sonunda wp.dan iletişim kurduğumuz için söylemiştim.
Geçen ay benimde bole olmuştu ikinci test negatif çıktı bu test geçersizBu görseli bi'kaç saat önce forumda açılmış olan eski konulardan birinde de paylaşmıştım. Testi yaptıktan sonra saatler geçtikçe içimde tuhaf bi'duygu karmaşası oluştu (merak etmek, heyecanlanmak, endişe..). Nişanlımla telefonda konuşurken bunu paylaşamamak rahatsız ediyor beni(
Görüşlerinize ihtiyacım var kızlar
teşekkür ederim balım, kan testi daha mantıklı duruyor; sonuç negatif çıksa da sorun değil. En azından kuşkuya yer olmaz..Canım test bozuk ya da fazla damlamış. Yeniden test yapmanı tavsiye ediyorum ya da kan verebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah <3 :)
Ciddi misin?? İyi de ben şehirdışındayken gebelik takibi ordan devam ettirilebilir mi? Bu dönem alacağım derslerin yoğunlu dışında sıkıntı yaşayamam bu konuda..Sağlık ocağında test yaptırdığında eger hamileysen gebelik takibi başlatılıyor. Eger senin için sıkıntılı bir durum olusma ihtimali varsa once tekrar test yap sonuca göre ilerle
Tabiki canım kaydının oldugu sağlık ocağı yapıyor takibi gebeligin ilerlemesi filan arıyorlar hatta. Riske girme önce evde tekrar test yapCiddi misin?? İyi de ben şehirdışındayken gebelik takibi ordan devam ettirilebilir mi? Bu dönem alacağım derslerin yoğunlu dışında sıkıntı yaşayamam bu konuda..
Dönem başlangıcımın 11. gününe denk getirmeye çalıştık..Özel olmazsa ayrı şehrlerde yaşıyosaniz hangi gün birlikte oldunuz yani şunun için soruyrum yumurtlama gününüzemi denk geldi acaba. Ama testi dikkate almayin yenisni yapin
Adetleriniz düzenlyse 11.gün ovü döneminiz yada yakınıdr hamıle kalma ihtimali vardirDönem başlangıcımın 11. gününe denk getirmeye çalıştık..
Üzdü.. Bari bu sefer 2 tane test alayımTabiki canım kaydının oldugu sağlık ocağı yapıyor takibi gebeligin ilerlemesi filan arıyorlar hatta. Riske girme önce evde tekrar test yap
Stres ya da taşınma kaynaklı iklim değişimi yaşamadıkça düzenli olur dönemim..Adetleriniz düzenlyse 11.gün ovü döneminiz yada yakınıdr hamıle kalma ihtimali vardir
Yani cocuk istiyomusunuz istemiyomusunuz cok anlayamadm ama istemiyosunuz diye tahmin ediyorum bu dönemlerde iliskiye girmeyin ilk ve son on gün girerseniz tedbirli olmus olursunuzStres ya da taşınma kaynaklı iklim değişimi yaşamadıkça düzenli olur dönemim..
teşekkür ederim balım, kan testi daha mantıklı duruyor; sonuç negatif çıksa da sorun değil. En azından kuşkuya yer olmaz..
Yani cocuk istiyomusunuz istemiyomusunuz cok anlayamadm ama istemiyosunuz diye tahmin ediyorum bu dönemlerde iliskiye girmeyin ilk ve son on gün girerseniz tedbirli olmus olursunuz