Testteki yatay çizgi

SamyeliNur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
9
11
38
Bu görseli bi'kaç saat önce forumda açılmış olan eski konulardan birinde de paylaşmıştım. Testi yaptıktan sonra saatler geçtikçe içimde tuhaf bi'duygu karmaşası oluştu (merak etmek, heyecanlanmak, endişe..). Nişanlımla telefonda konuşurken bunu paylaşamamak rahatsız ediyor beni :KK43:(
Görüşlerinize ihtiyacım var kızlar:KK200:

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 723
Benim öğrenciliğim, nişanlımın da işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Günün sonunda wp.dan iletişim kurduğumuz için söylemiştim.
Özel olmazsa ayrı şehrlerde yaşıyosaniz hangi gün birlikte oldunuz yani şunun için soruyrum yumurtlama gününüzemi denk geldi acaba. Ama testi dikkate almayin yenisni yapin

Canım test bozuk ya da fazla damlamış. Yeniden test yapmanı tavsiye ediyorum ya da kan verebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah <3 :)

Sağlık ocağında test yaptırdığında eger hamileysen gebelik takibi başlatılıyor. Eger senin için sıkıntılı bir durum olusma ihtimali varsa once tekrar test yap sonuca göre ilerle

Bu görseli bi'kaç saat önce forumda açılmış olan eski konulardan birinde de paylaşmıştım. Testi yaptıktan sonra saatler geçtikçe içimde tuhaf bi'duygu karmaşası oluştu (merak etmek, heyecanlanmak, endişe..). Nişanlımla telefonda konuşurken bunu paylaşamamak rahatsız ediyor beni :KK43:(
Görüşlerinize ihtiyacım var kızlar:KK200:
Geçen ay benimde bole olmuştu ikinci test negatif çıktı bu test geçersiz

Sağlık ocağında test yaptırdığında eger hamileysen gebelik takibi başlatılıyor. Eger senin için sıkıntılı bir durum olusma ihtimali varsa once tekrar test yap sonuca göre ilerle
Ciddi misin?? İyi de ben şehirdışındayken gebelik takibi ordan devam ettirilebilir mi? Bu dönem alacağım derslerin yoğunlu dışında sıkıntı yaşayamam bu konuda..

Ciddi misin?? İyi de ben şehirdışındayken gebelik takibi ordan devam ettirilebilir mi? Bu dönem alacağım derslerin yoğunlu dışında sıkıntı yaşayamam bu konuda..
Tabiki canım kaydının oldugu sağlık ocağı yapıyor takibi gebeligin ilerlemesi filan arıyorlar hatta. Riske girme önce evde tekrar test yap

Stres ya da taşınma kaynaklı iklim değişimi yaşamadıkça düzenli olur dönemim..
Yani cocuk istiyomusunuz istemiyomusunuz cok anlayamadm ama istemiyosunuz diye tahmin ediyorum bu dönemlerde iliskiye girmeyin ilk ve son on gün girerseniz tedbirli olmus olursunuz

Yani cocuk istiyomusunuz istemiyomusunuz cok anlayamadm ama istemiyosunuz diye tahmin ediyorum bu dönemlerde iliskiye girmeyin ilk ve son on gün girerseniz tedbirli olmus olursunuz

Canım bir şey soracağım adeti düzenli olan bir kadın için adet bitimini takip eden o bir buçuk hafta gebelik için çok kıymetli diye biliyorum ben ama emin olamadım. Genelde bu ovulasyon hesaplayan uygulamalar hep oraları gösteriyor. Son 1 hafta ihtimal acayip düşük diye biliyorum ben.

X