Yaa cevap için teşekkürler çok mutlu oldumTebrikler canim. Iki gebeligimde benim bu sekildi bence hamilesin
Yapınca hemen çıktı ise pozitifMerhabalar herkese dün normalde regl günümdü ama olmadım aslında arada bir 2 yada 3 günlük kaymalar olabiliyor ama aşırı derecede gögüs ağrısı ve alt karın sancısı hissettiğim için test yaptım şuanda tatildeyim bana silik gibi geldi dün yaptım testi ve silik çıktı 1 yıllık evliyim acaba bir ihtimalde olsa hamile olabilirmiyim yoksa umutlanmak için çok mu erken tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Testiniz pozitif :) sağlıkla ilerlesinMerhabalar herkese dün normalde regl günümdü ama olmadım aslında arada bir 2 yada 3 günlük kaymalar olabiliyor ama aşırı derecede gögüs ağrısı ve alt karın sancısı hissettiğim için test yaptım şuanda tatildeyim bana silik gibi geldi dün yaptım testi ve silik çıktı 1 yıllık evliyim acaba bir ihtimalde olsa hamile olabilirmiyim yoksa umutlanmak için çok mu erken tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Evet hemen çıktıYapınca hemen çıktı ise pozitif
Çok teşekkür ederim aminTestiniz pozitif :) sağlıkla ilerlesin
Tebrikler bebişiniz sizinle, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar merhaba 12 temmuzda dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum test günüm 24 Temmuz ama ben 7.günüm de bugün test yaptım silik çizgi çıktı farklı bir markadan tekrarladım ve yine silik çizgi benimle aynı durumda olan var mı sizce durum nedir
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olur. Peki kaçıncı gün embriyosuydu 7.günde çıktıKızlar merhaba 12 temmuzda dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum test günüm 24 Temmuz ama ben 7.günüm de bugün test yaptım silik çizgi çıktı farklı bir markadan tekrarladım ve yine silik çizgi benimle aynı durumda olan var mı sizce durum nedir
çok teşekkür ediyorum dondurulmuş 5.gün embriyosuyduMerhaba hayırlı olsun inşallah sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olur. Peki kaçıncı gün embriyosuydu 7.günde çıktı
Çok teşekkür ederim Allah razı çarşamba kan tahlili vereceğim hala tam sevinemiyorumTebrikler bebişiniz sizinle, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Testiniz hangi marka acabaaaÇok teşekkür ederim Allah razı çarşamba kan tahlili vereceğim hala tam sevinemiyorum