Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulosyon testimi bu yoksa gebelik testimiKızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
gebelikOvulosyon testimi bu yoksa gebelik testimi
teşekkür ederim yarın gidicemHamilesiniz tebrikler kan verin
Hamilesiniz tebrikler kan verin
bu kadar koyu çizgi normal mi yani sizceay benim annem de de böyle olmustu pırıl pırıl hamilesiniz
Ovulosyon testimi bu yoksa gebelik testimi
Benimki ovulasyon testi gecen ay asilama oldum ve birde bunla yumurtlama gununuzu berlirliyecem bakalim kullanan varmi yardimci olurmusunuz banadagebelik
Benimki ovulasyon testi gecen ay asilama oldum ve birde bunla yumurtlama gununuzu berlirliyecem bakalim kullanan varmi yardimci olurmusunuz banada
Ben bi bakarsin duzenli olieum bi bakarsin 3 ay olirum gecen ay asilama oldum 28 gunde adet oldum ve bu ovulosyon testini yapiyor um acaba bana dogru yonledirirmi dun hafif cizgisi bu gun biraz daha koyu gun asiri iliskiye giriyor uz kacirmayalim diye sizce dogrumu yapiyorumbu benim bu ay ki 16 17 yumurtlama 18 çatlama
benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikmişBen bi bakarsin duzenli olieum bi bakarsin 3 ay olirum gecen ay asilama oldum 28 gunde adet oldum ve bu ovulosyon testini yapiyor um acaba bana dogru yonledirirmi dun hafif cizgisi bu gun biraz daha koyu gun asiri iliskiye giriyor uz kacirmayalim diye sizce dogrumu yapiyorum
tebriklerKızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
Daha ne kadar hamile diyebilir bu testler tebrik ederim hamilesinizKızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
teşekkür ederimtebrikler
Bende öyle düşündüm ama artı mad markasında o kadar çok kötü yorum okudum ki çelişkiye düştüm, çok teşekkür ediyorumDaha ne kadar hamile diyebilir bu testler tebrik ederim hamilesiniz
Gerçekten mi o zaman yumurtlamayı yanlış hesapladım benEn az 5 haftalık
Evet artımed test çok kötü yalancı pozitif çıkarıyor ama bunlar çok net. Sanırım içinde Predictor de varBende öyle düşündüm ama artı mad markasında o kadar çok kötü yorum okudum ki çelişkiye düştüm, çok teşekkür ediyorum
İkiside artı mad eczaneden bi erken gebelik bide kaset olarak istedim ikisini aynı marka verdi onunla anlaşmalı sanırım bunlardan önce ınnovitanın gebelik testini yapmıştımEvet artımed test çok kötü yalancı pozitif çıkarıyor ama bunlar çok net. Sanırım içinde Predictor de var