• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte cizgi varmi ?

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Kizlar böyle durumla karşılaşıp gebe olan varmı kafam karışık benim ilk gebeligimdede böyle çıkmıştı ama malesef düşük oldu şimdi tekrarmi gebeyim yoksa

Eklentiler

• IMG_20201214_231545_658.webp
    IMG_20201214_231545_658.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20201214_231156_817.webp
    IMG_20201214_231156_817.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 104
Yarım saat önce de aynı konuyu açtınız ve size orada da cevap yazdılar. Verilen cevaplardan Neyi beğenmediniz de aynı fotoğrafla tekrar aynı konuyu açıyorsunuz?
Üstelik AYNI KONUYU TAM 4 KEZ AÇTINIZ.

inşallah hamilesinizdir 🙏🏻

Erken yumurtlamış olabilirsin belki. Testte çıkması için çok erken. İnşallah test hatalı değildir. 🤗
Mevocum bu benim saydığım 4. Konusu aynı test ve aynı fotoğrafla. Senin cevabını da yeterli bulmayabilir. Yorma kendini.

Yarım saat önce de aynı konuyu açtınız ve size orada da cevap yazdılar. Verilen cevaplardan Neyi beğenmediniz de aynı fotoğrafla tekrar aynı konuyu açıyorsunuz?
Üstelik AYNI KONUYU TAM 4 KEZ AÇTINIZ.

inşallah hamilesinizdir 🙏🏻
Sanane kardeşim istedğim yere atarim rahatsız oluyorsan yorum yapmassin yeter

Kurumus gibi test damlatir damlatmaz 5 dakika icinde cizgi belirmezse dikkate alma kuruma cizgisi cogu testte cikiyo

Size yardım etmeye çalışıyorlar, aynı konuyu 4 açmamalısınız, zaten ilk konunuzda yorumlamışlar, hep aynı konuyu açmak daha fazla yorum almanıza yardımcı olmuyor, sizin için de üyeler için de hangi konuyu takip edip yorum yazacaklar karmaşasına sebep oluyor.

Back