- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha reglime 8 gün var bi kaç gün daha bekliyim diyorum:) insalah vardieBence var. Kan ver.![]()
Erken yumurtlamış olabilirsin belki. Testte çıkması için çok erken. İnşallah test hatalı değildir.Daha reglime 8 gün var bi kaç gün daha bekliyim diyorum:) insalah vardie
Mevocum bu benim saydığım 4. Konusu aynı test ve aynı fotoğrafla. Senin cevabını da yeterli bulmayabilir. Yorma kendini.Erken yumurtlamış olabilirsin belki. Testte çıkması için çok erken. İnşallah test hatalı değildir.![]()
Sanane kardeşim istedğim yere atarim rahatsız oluyorsan yorum yapmassin yeterYarım saat önce de aynı konuyu açtınız ve size orada da cevap yazdılar. Verilen cevaplardan Neyi beğenmediniz de aynı fotoğrafla tekrar aynı konuyu açıyorsunuz?
Üstelik AYNI KONUYU TAM 4 KEZ AÇTINIZ.
inşallah hamilesinizdir![]()
Sağol canım insallahErken yumurtlamış olabilirsin belki. Testte çıkması için çok erken. İnşallah test hatalı değildir.![]()
Pembe çok ince bir çizgi varKurumus gibi test damlatir damlatmaz 5 dakika icinde cizgi belirmezse dikkate alma kuruma cizgisi cogu testte cikiyo
Kuruma çizgisi gibide duruyor anaMevocum bu benim saydığım 4. Konusu aynı test ve aynı fotoğrafla. Senin cevabını da yeterli bulmayabilir. Yorma kendini.
AmaKuruma çizgisi gibide duruyor ama