Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi canım sabah ilk idrarla tekrar yap istersenİyi geceler kızlar sizce hayalî bir çizgi varmı acaba bana mı öyle geliyo
Kaç dakika sonra çıktı ve markası ne ?İyi geceler kızlar sizce hayalî bir çizgi varmı acaba bana mı öyle geliyo
İnşallah canım benim Allah aratmasın 2 buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tupum alındıVar gibi canım sabah ilk idrarla tekrar yap istersen
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımİnşallah canım benim Allah aratmasın 2 buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tupum alındı
İnşallah canım benimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
Bu testi adetime 4 gün kala yapmıştım adetim iki gün geçti yeni test yapmadım henüzBelli belirsiz bir çizgi var gibi.Gününüz geçiyor mu?
Ohoo çok umutlandirmayim ama var o zaman.Sabah ilk idrarla test yapın daha belirgin görünür büyük ihtimal.Allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallahBu testi adetime 4 gün kala yapmıştım adetim iki gün geçti yeni test yapmadım henüz
Amin inşallah canım benimOhoo çok umutlandirmayim ama var o zaman.Sabah ilk idrarla test yapın daha belirgin görünür büyük ihtimal.Allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Ind one plus mı testiniz ? Mavi bir kutu... Ben de yaptım bugün gebelik yok ve kuruma çizgisi bile çıkarmadı helal olsun teste . Eğer oysa sizde çizgi çıkardıysa vardır muhakkakAmin inşallah canım benim
Hayır bebe time hamilelik testi ile yaptımInd one plus mı testiniz ? Mavi bir kutu... Ben de yaptım bugün gebelik yok ve kuruma çizgisi bile çıkarmadı helal olsun teste . Eğer oysa sizde çizgi çıkardıysa vardır muhakkak
5-10 dakika içinde çıktıKaç dakika sonra çıktı ve markası ne ?
Umarım vardır sağlıklıdır. Dış gebelik geçmişin olduğu için beta takibi yapılması gerekiyor bence hemen kan ver sağlıklı artıcakmı takip edilsinHayır bebe time hamilelik testi ile yaptım
Tek korkum benimde şuan o inşallah sağlıklı bir gebelik olurUmarım vardır sağlıklıdır. Dış gebelik geçmişin olduğu için beta takibi yapılması gerekiyor bence hemen kan ver sağlıklı artıcakmı takip edilsin
İşk idrarla yaptın mı tekrarİyi geceler kızlar sizce hayalî bir çizgi varmı acaba bana mı öyle geliyo
Canım bence riske atma bende ameliyatlıyım doktorumun bana dediği adetin bir gün bile gecikse beta takibine geliceksinTek korkum benimde şuan o inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Evet canım yaptımİşk idrarla yaptın mı tekrar
Evet canım yaptım böyle çıktıİşk idrarla yaptın mı tekrar
Sen git bi kan ver canım çünkü bu test yanıltmasa hamilesinEvet canım yaptım
Evet canım yaptım böyle çıktı