Testte çizgi var mı kızlar

kumrys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
21
5
31
Merhaba kızlar reglime 6 gün var dün test yaptım 2. Çizgi kısmında gölge var ilişki üzerinden 10 gün geçti siz görebiliyor musunuz? Arkadaşım bende görüyorum dedi bu şekilde olup pozitif olan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_20241023_075812.jpg
    IMG_20241023_075812.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 109
Valla cnm var gibide yok gibide karar veremedim sen en iyisi bi hafta sonra kaset test yap erken gebelik testi yaniltiyo diyolar

Merhaba kızlar reglime 6 gün var dün test yaptım 2. Çizgi kısmında gölge var ilişki üzerinden 10 gün geçti siz görebiliyor musunuz? Arkadaşım bende görüyorum dedi bu şekilde olup pozitif olan oldu mu?
Testin markası nedir

Görünüyor çok yeni olabilir hayırlısı olsun

Kızlar yeni test bu ama bozuk mu sizce?? Alt fon beyaz değil pembe çok geç sonuç verdi

Eklentiler

• IMG_20241022_235635.jpg
    IMG_20241022_235635.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20241022_235628.jpg
    IMG_20241022_235628.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 56
Silik cizgi gorunuyor. Ama artimed cok hatali cikiyor. Ya kaset test ya da prodoctor erken gebelik testi ile yeniden deneyin dilerseniz.

Kızlar yeni test bu ama bozuk mu sizce?? Alt fon beyaz değil pembe çok geç sonuç verdi
Testler pozitif gözüküyor ama artımed böyle saçmalıyor bende bugünlerde aynı şeyleri yaşıyorum benimde testlerin biri tam pozitif biri negatife yakın bende anlamadım

Testler pozitif gözüküyor ama artımed böyle saçmalıyor bende bugünlerde aynı şeyleri yaşıyorum benimde testlerin biri tam pozitif biri negatife yakın bende anlamadım
Artımed ve awox denedim hepsi saçma sapan bu ara ciddi sorun var bence testlerde

Artımed ve awox denedim hepsi saçma sapan bu ara ciddi sorun var bence testlerde
Baksana benim testlerin saçmalığına. Bencede bi sorun var testlerde

Eklentiler

• IMG_3306.jpeg
    IMG_3306.jpeg
    265,2 KB · Görüntüleme: 48
Baksana benim testlerin saçmalığına. Bencede bi sorun var testlerde
Ama sende hepsi gölge de olsa mutlaka çıkmış ben birde Prodictor marka yaptım hiçbir şey çıkmadı gerçi erken test değilmiş o normalmiş benim regle daha 5-6 gün var senin kaç gün var

Ama sende hepsi gölge de olsa mutlaka çıkmış ben birde Prodictor marka yaptım hiçbir şey çıkmadı gerçi erken test değilmiş o normalmiş benim regle daha 5-6 gün var senin kaç gün var
Benim 3 gün var bende 5-6 da yaptığımda hiç bir şey çıkmamıştı bir iki gün daha bekle

Yazacağım buraya sen de yaz kan verince hayırlısı inşallah
Ben şuan artımed test yaptım yine şimdide nagatif çıkardı hiç anlamadım ben bunu inşallah hayırlısı olsun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 43
X