- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
- Konu Sahibi gulsah6116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif gördüm sanki kaç dakikada çıktıKızlar çok hafif çizgi görünüyor canlı bakınca daha iyi görüyorum. Acaba kendimimi kandırıyorum sizde görebiliyor musunuz?
İlk 10 dakika olmamıştı çıktıÇok hafif gördüm sanki kaç dakikada çıktı
Çok hafif bi silik çizgi var sanki inşallah dilediğin olur hemen mi çıktıKızlar çok hafif çizgi görünüyor canlı bakınca daha iyi görüyorum. Acaba kendimimi kandırıyorum sizde görebiliyor musunuz?
Geçmedi 1 hafta var adetimeyoVar gibi. Adetiniz gecti mi
Var gibi. Adetiniz gecti m
Hayır geçmedi 1 hafta varVar gibi. Adetiniz gecti mi
Birkac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla tekrar test yapin. Varsa koyulasirGeçmedi 1 hafta var adetimeyo
Hayır geçmedi 1 hafta var
Evet hemen çıktı acaba test yanlış olabilir mi çünkü reglime 1 hafta varÇok hafif bi silik çizgi var sanki inşallah dilediğin olur hemen mi çıktı
Ay hadi inşallahhBirkac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla tekrar test yapin. Varsa koyulasir
çok erken yapmışsın Bence biraz daha bekleyip tekrarla testiniEvet hemen çıktı acaba test yanlış olabilir mi çünkü reglime 1 hafta var
Ay çok sabırsızım inşallahçok erken yapmışsın Bence biraz daha bekleyip tekrarla testinigüzel haberin olsun inşallah
![]()
Biraz daha bekleyip tekrarla varsa zaten daha koyu çıkacaktırİlk 10 dakika olmamıştı çıktı
Ay ağzınızdan bal damlıyorrBiraz daha bekleyip tekrarla varsa zaten daha koyu çıkacaktır![]()
Evde var bir tane yapıcam yarın sabahErken gebelik testi al canım yarın sabah ilk idrarla yap
Erken gebelik testi al canım yarın sabah ilk idrarla yap
Ayy çok mutluyum Allah ımmmCizgi bariz belli tebrik ederim. Hemen kan vermelisin