testte çift çizgi çıktı amaa???

klik

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.106
1
43
ben 29 yaşındayımm.pazar günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. ama çizginin biri koyu biri açık renkti..fakat çift çizgiyi bariz gördümm..
bu arada reglimde 7 gün geçtii..buraya kadar herşey hamilelik belirtisi tamamm
ana 4-5 gündür aynı regl olacakmışım gibi karnım kasıklarım belim fena ağrıyor
aynı ağrıyı her ay reglimden öncede yaşardım yanii
peki şimdi bu ağrıları çekmem normal mi??
bu arada haftaya doktora gideceğim inşallah..

büyük ihtimal hamilesindir. regl ağrısına benzeyen ağrılar oluyor bunlara ilaveten bend idrara anında sıkışma hissi(koşarak tuvalete gidiyordum yani) kabızlık falan da oldu. ama herkeste farklı belirtiler olur.istiyorsanız inşallah hamilesindir canım..

canim hayirli olsun...
zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen ayni..
onun icin takma kafana...bu arada neden haftaya kadar bekliyosun bi kan testi yaptirsaydin bari..kesinliginden emin olmak icin..:CüvCüv:

Büyük ihtimalle hamilesindir. Tebrikler. ıdrar testi hatalı negatif verebilir ama hatalı pozitif sonuç verme ihtimali yok gibi birşey.
Belirtilere gelince, her hamilelikte farklıdır ama genel oalrak adet belirtilerine benzer zaten.

aynen dediğin gibi melis 84 arkadaşımm
bende de fena kabızlık var şu andaa

[
canim hayirli olsun...
zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen ayni..
onun icin takma kafana...bu arada neden haftaya kadar bekliyosun bi kan testi yaptirsaydin bari..kesinliginden emin olmak icin..:CüvCüv:

ya yeni işe başladımm
biraz geçsinde öyle izin alayım dedimm

Büyük ihtimalle hamilesindir. Tebrikler. İdrar testi hatalı negatif verebilir ama hatalı pozitif sonuç verme ihtimali yok gibi birşey.
Belirtilere gelince, her hamilelikte farklıdır ama genel oalrak adet belirtilerine benzer zaten.

evet bende adet belirtilerinin aynını yaşıyorum şu günlerdee
o yüzden şüpheye düştüm zatenn

rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bzlere olsun
duanı eksık etme

bence farlı markalardan test yapmakta yarar var birden fazla testte pozitifse tamamdır...ama bence sen hamilesin bir hafta geçmiş zaten..tebrikler..

rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bzlere olsun
duanı eksık etme

Allah razı olsun..
allahım inşallah tüm olamayanlara da evlat sahibi olmayı nasip etsin.

hayırlı olsun darısı bizlere :Saruboceq:

sağolun..darısı sizlerin başına inşallah..

bence farlı markalardan test yapmakta yarar var birden fazla testte pozitifse tamamdır...ama bence sen hamilesin bir hafta geçmiş zaten..tebrikler..

çok teşekür ederim.

bende bugün öğrendim testte silik çizgi adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor ama göğüslerim fena

ben 29 yaşındayımm.pazar günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. ama çizginin biri koyu biri açık renkti..fakat çift çizgiyi bariz gördümm..
bu arada reglimde 7 gün geçtii..buraya kadar herşey hamilelik belirtisi tamamm
ana 4-5 gündür aynı regl olacakmışım gibi karnım kasıklarım belim fena ağrıyor
aynı ağrıyı her ay reglimden öncede yaşardım yanii
peki şimdi bu ağrıları çekmem normal mi??
bu arada haftaya doktora gideceğim inşallah..

cnm büyük ihtimalle hamilesin tebrik edrim.testlerde 2. çizgi silikte olsa pozitifdir,ben oğluma hamileyken 2. çizgi o kadar siliktiki anlatamam zar zor belli oluyodu.
allah tamamına erdirsin

bende bugün öğrendim testte silik çizgi adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor ama göğüslerim fena

Aynen benimde kasıklarım fena ağrıdı bir hafta..çok şükür şimdi iyiyim
sanada hayırlı olsun bu arada

hayırlı olsun.
çok sağolun.

cnm büyük ihtimalle hamilesin tebrik edrim.testlerde 2. çizgi silikte olsa pozitifdir,ben oğluma hamileyken 2. çizgi o kadar siliktiki anlatamam zar zor belli oluyodu.
allah tamamına erdirsin

allah razı olsunn

Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağına alırsın inş.:nazar:

çok sağolun allah razı olsun..

X