Merhaba hanımlar testosteron hormonunu nasıl düşürdünüz acaba yüksek olan varmı fsh tsh lh yüksek değil prolaktin ve e2 hormonumda yüksek değil fakat testosteron hormonun yüksek geldi ne yapmam lazım kadın doğum kontrol hapı verdi 3 aylık ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testosteron Hormon
- Konu Sahibi babey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Sizce değerlerimde başka sorun varmı bana pcos demedi ama anlıyormusunuz bence sebebi testestoeondur dedi benim adetim düzenli düzenini bozar mı hapHamilelik istiyorsan kullan derim hormonları düzenler kaç kişi var kullanıp bırakıp hamile kalan duydum yani hormonu düzeltmek için kullanıp sonrasında kan testi yapıp düzenlediğini görünce hamile kalan duydum
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bıraktıktan sonra anlarsın düzeni bozup bozmadıgini ama kullanma derim hapı değerlerine bakayım bı at istersenSizce değerlerimde başka sorun varmı bana pcos demedi ama anlıyormusunuz bence sebebi testestoeondur dedi benim adetim düzenli düzenini bozar mı hap
adetin 2. GünüHamilelik istiyorsan kullan derim hormonları düzenler kaç kişi var kullanıp bırakıp hamile kalan duydum yani hormonu düzeltmek için kullanıp sonrasında kan testi yapıp düzenlediğini görünce hamile kalan duydum
Tsh1.05
Lh 3,98
Fsh 5,96
E2 42.26
Progestron 18,37. Değer aralığı 2.8. 29.8 olması lazım yazıyor
Testosteron 0,970. Değer aralığı ise en fazla 0,057. 0,476 olmalıymış birtek bu değerim kırmızı yanıyor
Burda kullan demiştinizDoğum kontrol hapı testesteronu düşürür ben kullanıyorum ama doğum kontrolu için kullanıyorum (yasminplus)
1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz 11 aydır olmadıBıraktıktan sonra anlarsın düzeni bozup bozmadıgini ama kullanma derim hapı değerlerine bakayım bı at istersen
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Evet ama düşündüm de adetin düzenliymis bozar diye korktum açıkçasıBurda kullan demiştiniz
Evet hatta böyle 1 gün en fazla gecikir asla geç gelmez her ay olurunda gelir sorun yaşamadım hiç adetimde şuan kilo veriyorum fazla kilom vardı 12 kilo verdim 2 ayda dahada 10 kilo vermeliyim doktor belki kilo verdiğin halde az yüksek belki öncesi kötüydü dediEvet ama düşündüm de adetin düzenliymis bozar diye korktum açıkçası
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Pcos felanda değilim dedin zaten testesteron düşük olmasi pcos olabilir anlamına geliyor büyük ihtimalle kistin Felan yok doktorda yok demiş zaten ama okadar da yüksek değilmiş değerin yani doğum kontrol hapı kullanacak kadar yüksek değilmiş nanenin nane çayının testesteronu düşürdüğünü duymuştum onu dene istersen sonrasında tekrar test ver bakalım düşmusmu olmadı mecbur başlatır doğum kontrol hapına yani doğum kontrol hapıda öyle basit bir ilacda değil sana iyi gelirmi yan etkileri olurmu nekadar olur bilemezsin kullanmadanadetin 2. Günü
Tsh1.05
Lh 3,98
Fsh 5,96
E2 42.26
Testosteron 0,970. Değer aralığı ise en fazla 0,057. 0,476 olmalıymış birtek bu değerim kırmızı yanıyor
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Hmm anladımmEvet hatta böyle 1 gün en fazla gecikir asla geç gelmez her ay olurunda gelir sorun yaşamadım hiç adetimde şuan kilo veriyorum fazla kilom vardı 12 kilo verdim 2 ayda dahada 10 kilo vermeliyim doktor belki kilo verdiğin halde az yüksek belki öncesi kötüydü dedi
Bana ultasyon yapıldı kist yok dendi pcos muyum dedim tam konuşamadı öylesin diyemedi yeterli tanı yok dedi tek bu hormonun yüksek dedi yani şunu demek istiyor 3 tanıdan 1 i sende var dedi bende doğum kontrol yerine nanae çayı ve soya sütü ve meyan kökümü alsam diye buraya yazmak istedim doğum kontrolde beni 3 ay koruyacak ya onu istemedim açıkça sizce değerlerim iyimi bilmiyorum doktor değilsiniz ama emin olun sizler çoğu doktordan daha bilgili olabiliyorsunuz onlar bizi bazen başından savıyorPcos felanda değilim dedin zaten testesteron düşük olmasi pcos olabilir anlamına geliyor büyük ihtimalle kistin Felan yok doktorda yok demiş zaten ama okadar da yüksek değilmiş değerin yani doğum kontrol hapı kullanacak kadar yüksek değilmiş nanenin nane çayının testesteronu düşürdüğünü duymuştum onu dene istersen sonrasında tekrar test ver bakalım düşmusmu olmadı mecbur başlatır doğum kontrol hapına yani doğum kontrol hapıda öyle basit bir ilacda değil sana iyi gelirmi yan etkileri olurmu nekadar olur bilemezsin kullanmadan
Allah sizede gönlünüzden geçeni versin namazlarımda sizede dua ederim Allah razı olsunHmm anladımm
- 16 Ağustos 2024
- 18
- 9
- 1
- 34
Testesteron 0.97 ng ml miadetin 2. Günü
Tsh1.05
Lh 3,98
Fsh 5,96
E2 42.26
- 16 Ağustos 2024
- 18
- 9
- 1
- 34
Eğer PCOS yoksa böbreküstünden çok salgılanıyor olabilir kıllanmanız nasıl seks hormon bağlayıcı globun bakıldı mı kıllanma varsa cildiyeye de gidin değer biraz yüksekPcos felanda değilim dedin zaten testesteron düşük olmasi pcos olabilir anlamına geliyor büyük ihtimalle kistin Felan yok doktorda yok demiş zaten ama okadar da yüksek değilmiş değerin yani doğum kontrol hapı kullanacak kadar yüksek değilmiş nanenin nane çayının testesteronu düşürdüğünü duymuştum onu dene istersen sonrasında tekrar test ver bakalım düşmusmu olmadı mecbur başlatır doğum kontrol hapına yani doğum kontrol hapıda öyle basit bir ilacda değil sana iyi gelirmi yan etkileri olurmu nekadar olur bilemezsin kullanmadan
Testesteron 0.97 ng ml mi