• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testmi bozuk acaba resim koydum

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Kızlar test yaptım negatıfti koydum kenara sonra bıdaha baktım tek cızgı net cıkmıs pozıtıf cızgının cıkacagı taraf degılde tek cızgının hemen dibinde bir cızgı daha olmus yani yerinde degıl gerıde olmus bır cızgı daha testmı bozuktur sizce resmınıfe yukledım

Eklentiler

• IMG_20180927_150409.jpg
    IMG_20180927_150409.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 112
Aynısı bana da olmuştu.. hatta benim çizgim daha düzdü.
Regl oldum.. test bozuk büyük ihtimal.

Bir tane daha yap istersen için rahatlar

Test bozuk bencede.
Başka testle tekrarla aklında acaba kalmasın

İnsallah bozuktur canım Birtane daha yapmam lazım en ıyısı

Kızlar test yaptım negatıfti koydum kenara sonra bıdaha baktım tek cızgı net cıkmıs pozıtıf cızgının cıkacagı taraf degılde tek cızgının hemen dibinde bir cızgı daha olmus yani yerinde degıl gerıde olmus bır cızgı daha testmı bozuktur sizce resmınıfe yukledım
Negatif ne yazık ki. Genelde oluyor böyle gölge gibi lekeler ama pozitif olsaydı o lekelere rağmen ikinci çizgi çıkardı. Bu kaset testlerde genelde 20 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar edilmemesi gerekiyor. Beklenen regl gününüz ne zaman?

Dogum yapalı 10ay olucak ve 2 oglum var suan istemiyorum zaten allah olmayanlara nasıp etsın cok korktum bole cıkınca ınsallah test bozuktur bıtane daha alıp yapmam lazım

Her ay 2 3 gunluk az mıktarda kanamam oluyordu regl mı degılmı anlamıyordum bıle bu ay siyaha yakın akıntıdan bıraz fazla gunluk pedı doldurmıcak kadar 2gun bıseyler geldi anlamadım ustune suphelenıp test yaptım bole cıkıncada korktum dogrusu

Her ay 2 3 gunluk az mıktarda kanamam oluyordu regl mı degılmı anlamıyordum bıle bu ay siyaha yakın akıntıdan bıraz fazla gunluk pedı doldurmıcak kadar 2gun bıseyler geldi anlamadım ustune suphelenıp test yaptım bole cıkıncada korktum dogrusu
Bu şikayetleriniz içim doktorunuzla görüştünüz mü?

Hayır henuz doktora gıdemedım
Kanamanızın az ve düzensiz olması bir şeylerin yolunda olmadığını gösterir. Bence doktorunuza danışın bilgi alın gerekirse hormon testleri yaptırın.

İlk oglumdada boyle olmustu emzırdıgım surece adet duzensızlıgı falan olurmus oyle demıstı ozaman simdi bıdaha gıtmek lazım tabi

Emzırdıgım surece adet duzensızlıgı falan olurmus oyle demıstı ozaman simdi bıdaha gıtmek lazım tabi

Emzırdıgım surece adet duzensızlıgı falan olurmus oyle demıstı ozaman simdi bıdaha gıtmek lazım tabi
Yani yine de danışın. Adet düzensizliği farklıdır kanamanın azlığı farklıdır. İstenmeyen bir gebelik durumu da olabilir dikkat etmek lazım.

Back