• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerimi yorumlarmısınız lütfen?

1ciftyesilgozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
1.004
1.722
83
30
Merhaba güzel hamile ve hamile adayları:) dün normal kaset testlerden yaptım test önce gölge şeklinde çıktı ertesi gün baktığımda ise ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Bu sabah aç karnına erken test aldım(reglime daha 6-7 gün var) erken testte ise güneş ışığına tuttuğumda gölge bir çizgi gözüküyor. Sizce bu gölge test çizginin kendi yeri mi yani negatif olanlarda da böyle beliriyormu? İki testi de koyuyorum buraya yorumlarsanız çok sevinirim. 😘

Eklentiler

• 3F3DFDCC-A272-4FA8-A677-E09378B3255E.jpeg
    3F3DFDCC-A272-4FA8-A677-E09378B3255E.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 292
  • DB83CB6C-7A30-4F8B-A6C4-9111461C98EE.jpeg
    DB83CB6C-7A30-4F8B-A6C4-9111461C98EE.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 297
Merhaba güzel hamile ve hamile adayları:) dün normal kaset testlerden yaptım test önce gölge şeklinde çıktı ertesi gün baktığımda ise ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Bu sabah aç karnına erken test aldım(reglime daha 6-7 gün var) erken testte ise güneş ışığına tuttuğumda gölge bir çizgi gözüküyor. Sizce bu gölge test çizginin kendi yeri mi yani negatif olanlarda da böyle beliriyormu? İki testi de koyuyorum buraya yorumlarsanız çok sevinirim. 😘
Canım erken gebelik testinde çıkmalıdi bence .Ama bellide olmaz benim 3 gün varken silikti mesela

Erken gebelik testinde daha net çıkmalıydı. Yarın sabah ilk idrar ile tekrarlayıp koyulasırsa anlayabilirsiniz

Yarın sabah tekrarlarsan daha iyi olur hemen 2 çizgi oluyorsa hamilesinizdir 🤗 yoksada olsunn vardır bundada bir hayırr diyelimm🤲

Merhabalar silik ve gölge çizgiyi ben de gördüm inşallah hamilesinizdir sonuç ne acaba ?

Testlerde 10dakikadan fazla bekleyince ciddiye alma canim kuruma çizgisi oluyor. Birde adet gununun gecmesini bekle kendini yersiz yere stres etme canım benim bebişin seninleyse illaki çıkacak o ikinci cizgi. Biraz sabır sonrasıda mutluluk tatlı heyecan olur insaAllah. Ama bana kuruma cizgisi gibi geldi. Yoksada onumuzdeki ay bebegin sana tutunur insaAllah 🤲

Testlerde 10dakikadan fazla bekleyince ciddiye alma canim kuruma çizgisi oluyor. Birde adet gununun gecmesini bekle kendini yersiz yere stres etme canım benim bebişin seninleyse illaki çıkacak o ikinci cizgi. Biraz sabır sonrasıda mutluluk tatlı heyecan olur insaAllah. Ama bana kuruma cizgisi gibi geldi. Yoksada onumuzdeki ay bebegin sana tutunur insaAllah 🤲
Çok teşekkür ederim, çok tatlısın . Umarım sen de sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:)

Ozaman kimyasal gebelik ya da bozuk test olabilirmi?
Bunlarda benim sizce hayalet var mı ? 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu şimdi çok istiyorum 🙏🏼

Eklentiler

• B3774821-0AEA-444D-8503-BEC54CB644AA.jpeg
    B3774821-0AEA-444D-8503-BEC54CB644AA.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 154
  • 2AF76BAD-8D7D-4033-B4DE-96B6FC78BF8F.png
    2AF76BAD-8D7D-4033-B4DE-96B6FC78BF8F.png
    626,1 KB · Görüntüleme: 120
  • DF0978BD-D112-417A-A8F5-F32AA84C28C0.png
    DF0978BD-D112-417A-A8F5-F32AA84C28C0.png
    426 KB · Görüntüleme: 147
Benim geçti 13 gün neredeyse öncekinde de 30 gün gecikmede 3 haftalık hamile çıkmıştım 😂 15 gün sonra koyu çizgi görücem sanırım
Aaa çok ilginçmiş bazi kadınların gebelik testleri ileriki haftalarda çift cizgi gösteriyor siz de onlardansınız sanırım. BAT geçeli 13 gün olduysa ultrason muayenesi düşünmüyor musunuz?

Aaa çok ilginçmiş bazi kadınların gebelik testleri ileriki haftalarda çift cizgi gösteriyor siz de onlardansınız sanırım. BAT geçeli 13 gün olduysa ultrason muayenesi düşünmüyor musunuz?
Pcos rahatsızlığım var onunla bağlantılı sanırım yoktur henüz ultrasona girsemde kan testiyle teyit edip doktora gideyim diyorum canım

Back