Testlerime bakar mısınız

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.266
491
29
26 kasımdan bugüne kadar test yaptım ilk idrarla en son 28 Kasım adet günümde kan vermiştim 18,2 çıktı bir de yarın baktırcam kimyasaldan korktuğum için hergün test yaptım yükselmiş midir sizce bana son iki aynı gibi geliyor
IMG_5386.jpeg

26 kasımdan bugüne kadar test yaptım ilk idrarla en son 28 Kasım adet günümde kan vermiştim 18,2 çıktı bir de yarın baktırcam kimyasaldan korktuğum için hergün test yaptım yükselmiş midir sizce bana son iki aynı gibi geliyor Eki Görüntüle 3513238
Yükselmiş gibi birkaç gün sonra birdaha bak istersen kimyasalda böyle uzun suruyor mu ki benim gecen ay kimyasalda pozitiften iki gun once yoktu sonra silik cikti ertesi gun kanda yoktu daha uzun sürer mi ki?

Yükselmiş gibi birkaç gün sonra birdaha bak istersen kimyasalda böyle uzun suruyor mu ki benim gecen ay kimyasalda pozitiften iki gun once yoktu sonra silik cikti ertesi gun kanda yoktu daha uzun sürer mi ki?
Ben de iki kere kimyasal geçirdim artmıştır diye düşünüyorum ama çizgiler bana hep aynı geliyor yarın gitcem doktora

2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama duyduğuma göre 1500 ün üstüne çıkınca kimyasal ihtimali ortadan kalkıyormuş

2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama duyduğuma göre 1500 ün üstüne çıkınca kimyasal ihtimali ortadan kalkıyormuş
Yaa ben erken teste bakmiycam bidaha geçen ay olunca kimyasal neymiş öğrendim daha çok hayal kırıklığı yaşadım en iyisi mümkün olduğunca beklemek heralde birkaç hafta da olur 1500 çünkü 5-6 haftada kese görülüyor

Yaa ben erken teste bakmiycam bidaha geçen ay olunca kimyasal neymiş öğrendim daha çok hayal kırıklığı yaşadım en iyisi mümkün olduğunca beklemek heralde birkaç hafta da olur 1500 çünkü 5-6 haftada kese görülüyor
Benim değer 266 dan sonra düşüşe geçti burda birinin 800 den sonra düşüşe geçti aslında bazı değerler normal kaset testlerde görülebilir değere gelsede sonrasında kimyasal oluyor. Bence kafana çok takma strese girmemeye çalış. Yarın kan ver artışı gör zaten doktor ona göre sana bi tarih verir

X