• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TESTLERİME BAKAR MİSİNİZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
32
Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi yaptım. Ama testleri anlamadım sanki yaptığından beri üç dört günde bir koyu çıkıyor gibi. Testini yorumlar mısınız şimdi paylaşıyorum.
IMG_20210127_174310.webp

22 23 ocak gibi mi sanki ikisinde de T koyu duruyor ama 27 de de T C den daha koyu bilemedim
15 -18 Ocak gibi de koyu sanki 😅
11 ocaktan beri 2 günde bir.degerlendiriyoruz umarım tutar çünkü bu ay ki ovulasyon testleri kafamı Cook.karistirdi

2 güne bir değerlendiriyorsanız sıkıntı yok kısmetinizde varsa olur :)

Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi yaptım. Ama testleri anlamadım sanki yaptığından beri üç dört günde bir koyu çıkıyor gibi. Testini yorumlar mısınız şimdi paylaşıyorum. Eki Görüntüle 2770640
Bugün en koyusu bugün gibi görünüyor. Aralarda da pik var gibi karışık. Tavsiyem ya bu testlerden değil kaset test alın ya da beraberinde ateş takibi yapın

En alttaki pik , bugunu degerlendir, yarin da kontrol et.yarin daha koyu cikarsa catlamamis demek tir.birgun sonra yi yine degerlendir 🙂benim de bu sekilde cikana kadar Seninkiler gibiydi.IMG-20210121-WA0005.webp

Merhaba biri bana yardımcı olabilir mi acaba ? İlk defa ovulasyon testi deniyorum adetimij 1.gununden sayarsak testlerimi 11.12.13 günu en sondakini bugün yaptım hep aynı cikiyolar daha yapayım mı ben acaba diyorum 11.gunden önce mi baslasaydim o zaman yumurtlama olmuş olabilir mi?

Merhaba biri bana yardımcı olabilir mi acaba ? İlk defa ovulasyon testi deniyorum adetimij 1.gununden sayarsak testlerimi 11.12.13 günu en sondakini bugün yaptım hep aynı cikiyolar daha yapayım mı ben acaba diyorum 11.gunden önce mi baslasaydim o zaman yumurtlama olmuş olabilir mi?
Foto attınız mı ben göremedim. Bi de adet döngünüz nedir

Foto attınız mı ben göremedim. Bi de adet döngünüz nedir
Adetim düzensiz oluyo 3kere farklı hastanelere doktorlara gittim bi sıkıntım olmadığını söyledi bazen bi ayda iki kere 2 gün arayla bazen 30 gün sonra mesela geçen ay 21 gün adet oldum bu ay 5 gün oldum

Eklentiler

• IMG_20210131_190351.webp
    IMG_20210131_190351.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 26
Bide ben hamilelik testi yaptım bazı belirtiler var diye sırtım belim ve kasıklarım agriyodu bi de çok şık idrara cikiyorum sanki hayalet bı çizgi görüyorum ama belkide psikolojik görmek istediğim içinde goruyo olabilirim

Eklentiler

• IMG_20210131_091129.webp
    IMG_20210131_091129.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
Bide ben hamilelik testi yaptım bazı belirtiler var diye sırtım belim ve kasıklarım agriyodu bi de çok şık idrara cikiyorum sanki hayalet bı çizgi görüyorum ama belkide psikolojik görmek istediğim içinde goruyo olabilirim
Hayalet çizgi var bende görüyorum. Bi kaç gün sonra tekrar edin testi. Kan da verebilirsiniz garanti olur

Adetim düzensiz oluyo 3kere farklı hastanelere doktorlara gittim bi sıkıntım olmadığını söyledi bazen bi ayda iki kere 2 gün arayla bazen 30 gün sonra mesela geçen ay 21 gün adet oldum bu ay 5 gün oldum
Teste devam edin bugün silik çıkması lazım testin. Çıkmıyosa gebelikten şüphelenebilirsiniz ama kesin gebeliktir diyemem bi rafatsızlık da olabilir

Back
X