Testlerime bakar mısınız lutfen

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.800
536
38
Kaset testte pozitif çıktı çok silik şekilde. Erken gebelik net şekilde çıktı.ovulasyon testi de koyulasmaya başlamış.

Eklentiler

• 1000040144.webp
    1000040144.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 174
  • 1000040125.webp
    1000040125.webp
    15 KB · Görüntüleme: 161
  • 1000040141.webp
    1000040141.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 165
Bir kaç gün daha bekleyebilirsin ama kanda varsa gözükür yoksa teste yansımazdı yalanci pozitif değilse. İstersen bir kaç gün daha bekle
Haklısın yumurtlama dönemine 14 gun oldu salı günü test yapayım diyodum ama dört gündür iftar sonrası uyku çöküyor TLF elimde dalıyorum. O yüzden yaptım testi bide arada rahmimde biseyler oluyor sanki.

Haklısın yumurtlama dönemine 14 gun oldu salı günü test yapayım diyodum ama dört gündür iftar sonrası uyku çöküyor TLF elimde dalıyorum. O yüzden yaptım testi bide arada rahmimde biseyler oluyor sanki.
Kız kesin hamilesin ya yumurtlama üzerine 14 olduysa dogrudur

Kız kesin hamilesin ya yumurtlama üzerine 14 olduysa dogrudur
Canım geçen ay darbe yedim testler tarafından. Tabi kaset test değildi ama iki tane erken gebelikte silik gördüm kanda değerim 2.0 di yukselmedi aynı gün regl oldum gecikmeli olarak. Şimdi kaset testte bile görüyorum var ovulasyon koyulasmaya başlamış bayağı. Bilemiyorum hala korkuyorum negatif gorursem diye🥹

Canım geçen ay darbe yedim testler tarafından. Tabi kaset test değildi ama iki tane erken gebelikte silik gördüm kanda değerim 2.0 di yukselmedi aynı gün regl oldum gecikmeli olarak. Şimdi kaset testte bile görüyorum var ovulasyon koyulasmaya başlamış bayağı. Bilemiyorum hala korkuyorum negatif gorursem diye🥹
Yumurtalama üstüne 14 gün geçmiş olmasa ihtimal düşük derim ama geçmiş yani ben kimyasal yaşadığım dönem 11. Gün hiç birşey çıkmamıştı 14. Gün silik çıkmıştı ve değerim 98 di

Yumurtalama üstüne 14 gün geçmiş olmasa ihtimal düşük derim ama geçmiş yani ben kimyasal yaşadığım dönem 11. Gün hiç birşey çıkmamıştı 14. Gün silik çıkmıştı ve değerim 98 di
Yani her şekilde yüksek mi çıkar beta . Ama ne dicem sağlık ocağı bakar mı yarın bı yere gidemem misafir agirlicam salı günü ancak müsait olabilirim o gün verebilirim yoksa da acilde bakarım bilemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bı yandan da netlik kazansın istiyorum tüm duyguları birlikte yasiyorum

Yani her şekilde yüksek mi çıkar beta . Ama ne dicem sağlık ocağı bakar mı yarın bı yere gidemem misafir agirlicam salı günü ancak müsait olabilirim o gün verebilirim yoksa da acilde bakarım bilemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bı yandan da netlik kazansın istiyorum tüm duyguları birlikte yasiyorum
O zaman bekle canım hem de testle takip et bakalım nasıl oluyor koyulaşma oluyor mu bak bakalım mesela yarın ilk idrarla tekrar dene çıkacak mı bakalim

İnnovita kaç dk içinde böyle oldu ?
2-3 dk icinde belirdi.. 5 dk tuttum hatta sonrasını dikkate almayım dedim sürenin içinde beliriverdi. Zaten kaset testte de var çizgi. Şimdiye kadar ben kaset testte böyle çizgi görmemiştim golge bile görmedim😓

2-3 dk icinde belirdi.. 5 dk tuttum hatta sonrasını dikkate almayım dedim sürenin içinde beliriverdi. Zaten kaset testte de var çizgi. Şimdiye kadar ben kaset testte böyle çizgi görmemiştim golge bile görmedim😓
Benim de 5 dk içinde böyle oldu elimde başka test de yok int sipariş vermiştim yarın gelir artık yumurtlanmanın 11. Günündeyim

Eklentiler

• IMG_3215.webp
    IMG_3215.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 150
Benim de 5 dk içinde böyle oldu elimde başka test de yok int sipariş vermiştim yarın gelir artık yumurtlanmanın 11. Günündeyim
Zaten 5 dk normal ya 11.gun biraz erken olmuş ondan fazla silik çıkmış bence. Sende mi ovulasyonunu kullandın bu markanın

Gözünüz aydın olsun inşallah kanda da pozitif görürsünüz belirtileriniz varmiydi
Çok teşekkür ederim inşallah bebeğim benimledir ve herkese nasip olsun gebelik 🥹🤲🏻 belirti mi bilmiyorum ama yumurtlama gördüğümden beri kasik ağrım bitmedi hafif hafif sürekli oldu . Özellikle sağ kasığım. Bide üç dört gün sarı akıntı geldi. Şuanda bile ıslaklık var gibi. 4 gündür de iftar sonrası dalıyorum bir saat falan uyuyorum. Uyku olunca şüphe duydum yoksa diğer şeyler regl belirtisi zaten. Dünden beridir de rahmimde bir kıpırtı gibi bişey oluyor değişik bir şey anlık gelip geçti.

Merhaba bende reglime dört gün varken bu İnnovita testinde pozitif gördüm hemde iki tane yaptım ikisi de pozitifti kan verdim sonraki gün 3 çıktı değerim regl günüm yarın ama bu testler çok çok düşük betayı algılıyor bence yanlış sonuç veriyor başka marka deneyin derim bi kaç kişi de aynı pozitifi görmüştü benim Ovulasyon da sizinki gibiydi inşallah hamilesinizdir test doğrudur ümidinizi kırmak istemem başıma geleni anlatmak istedim umudunuz kırılmasın diye 🌸

Back
X