- 23 Haziran 2024
- 1.800
- 536
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan ver benceKaset testte pozitif çıktı çok silik şekilde. Erken gebelik net şekilde çıktı.ovulasyon testi de koyulasmaya başlamış.
Hemen vermem gerekir mi ki daha reglime 5 gün var canımCanım kan ver bence
Bir kaç gün daha bekleyebilirsin ama kanda varsa gözükür yoksa teste yansımazdı yalanci pozitif değilse. İstersen bir kaç gün daha bekleHemen vermem gerekir mi ki daha reglime 5 gün var canım
Haklısın yumurtlama dönemine 14 gun oldu salı günü test yapayım diyodum ama dört gündür iftar sonrası uyku çöküyor TLF elimde dalıyorum. O yüzden yaptım testi bide arada rahmimde biseyler oluyor sanki.Bir kaç gün daha bekleyebilirsin ama kanda varsa gözükür yoksa teste yansımazdı yalanci pozitif değilse. İstersen bir kaç gün daha bekle
Kız kesin hamilesin ya yumurtlama üzerine 14 olduysa dogrudurHaklısın yumurtlama dönemine 14 gun oldu salı günü test yapayım diyodum ama dört gündür iftar sonrası uyku çöküyor TLF elimde dalıyorum. O yüzden yaptım testi bide arada rahmimde biseyler oluyor sanki.
Canım geçen ay darbe yedim testler tarafından. Tabi kaset test değildi ama iki tane erken gebelikte silik gördüm kanda değerim 2.0 di yukselmedi aynı gün regl oldum gecikmeli olarak. Şimdi kaset testte bile görüyorum var ovulasyon koyulasmaya başlamış bayağı. Bilemiyorum hala korkuyorum negatif gorursem diyeKız kesin hamilesin ya yumurtlama üzerine 14 olduysa dogrudur
Yumurtalama üstüne 14 gün geçmiş olmasa ihtimal düşük derim ama geçmiş yani ben kimyasal yaşadığım dönem 11. Gün hiç birşey çıkmamıştı 14. Gün silik çıkmıştı ve değerim 98 diCanım geçen ay darbe yedim testler tarafından. Tabi kaset test değildi ama iki tane erken gebelikte silik gördüm kanda değerim 2.0 di yukselmedi aynı gün regl oldum gecikmeli olarak. Şimdi kaset testte bile görüyorum var ovulasyon koyulasmaya başlamış bayağı. Bilemiyorum hala korkuyorum negatif gorursem diye![]()
Yani her şekilde yüksek mi çıkar beta . Ama ne dicem sağlık ocağı bakar mı yarın bı yere gidemem misafir agirlicam salı günü ancak müsait olabilirim o gün verebilirim yoksa da acilde bakarım bilemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bı yandan da netlik kazansın istiyorum tüm duyguları birlikte yasiyorumYumurtalama üstüne 14 gün geçmiş olmasa ihtimal düşük derim ama geçmiş yani ben kimyasal yaşadığım dönem 11. Gün hiç birşey çıkmamıştı 14. Gün silik çıkmıştı ve değerim 98 di
O zaman bekle canım hem de testle takip et bakalım nasıl oluyor koyulaşma oluyor mu bak bakalım mesela yarın ilk idrarla tekrar dene çıkacak mı bakalimYani her şekilde yüksek mi çıkar beta . Ama ne dicem sağlık ocağı bakar mı yarın bı yere gidemem misafir agirlicam salı günü ancak müsait olabilirim o gün verebilirim yoksa da acilde bakarım bilemiyorum ama acelede etmek istemiyorum bı yandan da netlik kazansın istiyorum tüm duyguları birlikte yasiyorum
Evet mantıklı canım öyle yapayım en iyisi sakince gozlemleyimO zaman bekle canım hem de testle takip et bakalım nasıl oluyor koyulaşma oluyor mu bak bakalım mesela yarın ilk idrarla tekrar dene çıkacak mı bakalim
2-3 dk icinde belirdi.. 5 dk tuttum hatta sonrasını dikkate almayım dedim sürenin içinde beliriverdi. Zaten kaset testte de var çizgi. Şimdiye kadar ben kaset testte böyle çizgi görmemiştim golge bile görmedimİnnovita kaç dk içinde böyle oldu ?
Benim de 5 dk içinde böyle oldu elimde başka test de yok int sipariş vermiştim yarın gelir artık yumurtlanmanın 11. Günündeyim2-3 dk icinde belirdi.. 5 dk tuttum hatta sonrasını dikkate almayım dedim sürenin içinde beliriverdi. Zaten kaset testte de var çizgi. Şimdiye kadar ben kaset testte böyle çizgi görmemiştim golge bile görmedim![]()
Zaten 5 dk normal ya 11.gun biraz erken olmuş ondan fazla silik çıkmış bence. Sende mi ovulasyonunu kullandın bu markanınBenim de 5 dk içinde böyle oldu elimde başka test de yok int sipariş vermiştim yarın gelir artık yumurtlanmanın 11. Günündeyim
Gözünüz aydın olsun inşallah kanda da pozitif görürsünüz belirtileriniz varmiydiKaset testte pozitif çıktı çok silik şekilde. Erken gebelik net şekilde çıktı.ovulasyon testi de koyulasmaya başlamış.
Çok teşekkür ederim inşallah bebeğim benimledir ve herkese nasip olsun gebelikGözünüz aydın olsun inşallah kanda da pozitif görürsünüz belirtileriniz varmiydi
Maşallah belli pozitif canım bugün çatlamanın kaçıncı günü yani yumurtlaman nezaman olmuştuKaset testte pozitif çıktı çok silik şekilde. Erken gebelik net şekilde çıktı.ovulasyon testi de koyulasmaya başlamış.
Evet 2,5 yıldır 2 çocuğumu istiyorum ama daha nasip olmadı bir kaç aydır da ovulasyon testi yapıyorumZaten 5 dk normal ya 11.gun biraz erken olmuş ondan fazla silik çıkmış bence. Sende mi ovulasyonunu kullandın bu markanın