- 22 Kasım 2023
- 241
- 68
- 28
-
- Konu Sahibi creamole123
Hayır koyulasma var tabiki kanamanız bile olmamışki sadece erken öğrendiğiniz için silik progesterona devam edinMerhaba bat 4 ekim.
Yukaridan asagi 29 eylul, dun ve en alttaki bugün.
Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum değil mi? Progesteron alıyordum bırakacağım devam etmenin anlamı yok gibiEki Görüntüle 3485523
Öyle mi diyorsunuz?Erken olduğu için yükselme yavaş oluyor olabilir. Mesela değeriniz 10 ken silik gördüyseniz o değer 20 ye çıktığında da yine silik çıkar. İkisi de henüz düşük değer çünkü. Zaten bugün yaptığınız testte koyulaşma var. İki gün sonra kan testi verin bence
Teşekkür ederim yorum için. Ben bakmaktan kör oldum artık aynı geliyorHayır koyulasma var tabiki kanamanız bile olmamışki sadece erken öğrendiğiniz için silik progesterona devam edin
Ay inşallah evet öyledir bir de tam iki gün olmadan yaptım. İlk gün akşam yapmıştım bugünkünü öğlen yaptım çok fark eder mi bilmem amaDaha var adet gününüze bence koyulaşma var gibi adet günü kan testi yaptırın. Yada biran önce
En kesin kan testi. Ama cizgiler baya belli testlerinizde. Markası neydi acaba testlerinAy inşallah evet öyledir bir de tam iki gün olmadan yaptım. İlk gün akşam yapmıştım bugünkünü öğlen yaptım çok fark eder mi bilmem ama
Prodoctor, internetten toplu alıyorum uyguna geliyor ve baya hassas, yumurtlamadan sonra 9.gün gösterdiEn kesin kan testi. Ama cizgiler baya belli testlerinizde. Markası neydi acaba testlerin
Gayet koyulasma var adetine de daha varMerhaba bat 4 ekim.
Yukaridan asagi 29 eylul, dun ve en alttaki bugün.
Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum değil mi? Progesteron alıyordum bırakacağım devam etmenin anlamı yok gibiEki Görüntüle 3485523
Evet kötü düşünmeyin şu an görünen hamilesiniz. İnşallah değeriniz de sağlıkla ilerlerÖyle mi diyorsunuz?Yorum için çok teşekkür ederim , örneklere bakmıştım baya koyulaşmış herkesinki ondan öyle düşündüm ama haklısınız yine de batı bekleyeyim çok çok sağ olun
İnşallah, çok çok sağ olun. Allah isteyen herkese nasip etsinEvet kötü düşünmeyin şu an görünen hamilesiniz. İnşallah değeriniz de sağlıkla ilerler
Evet ben de silik gördümMerhaba kızlar adetime 2gün var test yaptım silik çizgi mi var bana mı öyle geliyor yorumlayın lütfenEki Görüntüle 3485625
Yavrum maşallah gayet belirginlesmisA ahbubennahsenduhaa K kbraysemr A asmalikonak
Kızlar merhaba, üstteki dünkü alttaki bugünkü.
Eki Görüntüle 3485879
İyice kuruduktan sonra da böyle oldu
Eki Görüntüle 3485880
Koyulasma olmus işte bak sağlıkla ilerlesin inşallahA ahbubennahsenduhaa K kbraysemr A asmalikonak
Kızlar merhaba, üstteki dünkü alttaki bugünkü.
Eki Görüntüle 3485879
İyice kuruduktan sonra da böyle oldu
Eki Görüntüle 3485880
Geçen sefer de böyleydi sonra artmadı iki gün çok kritik bakalım inşallah katlanırYavrum maşallah gayet belirginlesmis
Cok tesekkur ederimmBata daha 2 gün olmasına rağmen çok güzel koyulaşmış maşallah