Kimse yok mu
Bence var gidin bir kan verin önerim :)
Oğlum uyansın vereceğim dua edin bana
Var canım hayırlınızdan kan ver belirtilerin nelerdiKızlar merhaba testlerim 2 gündür böyle çıkıyor bugün çatlamanın 12 ya da 13. Günü ( ovülasyon takibi yaptım )
Var canım hayırlınızdan kan ver belirtilerin nelerdi
Kiz bunlar resmen pozitifffffkan sonucunu buraya da yaz bizde merak ederiz
Ayyy hayirli olsun canim benim cok sevindim saglikli mutlu gecsin insallahSağolun2 gün önce kan vermiştim 6.82 çıkmıştı inşallah yüksek çıkar
İnşallahhhh kan vereceğim bu günAy apaçık var
Hatırlayamadım ama doğrudur canım testle takip edeceğine kan vermen daha iyi olurduHatırlıyor musun konuşmuştuk. Antibiyotik kullanıyordum kan vermiştim onun için 6.82 çıktı şimdi yine vereceğim ama 6.82 çıktığında testte çok belli olmuyordu olmaya başladı
Var gibi duruyor. Sağ alttaki kaset testin markası ne canım?Kızlar merhaba testlerim 2 gündür böyle çıkıyor bugün çatlamanın 12 ya da 13. Günü ( ovülasyon takibi yaptım )
Labaquick ilk Halide varVar gibi duruyor. Sağ alttaki kaset testin markası ne canım?
Hatırlayamadım ama doğrudur canım testle takip edeceğine kan vermen daha iyi olurdu
Hayırlı olsun canım laboquick olmasa çıkartmazdı değerin yükselmiş. 70'lerde çıkabilir hatta en son kaç gün önce vermiştin kanı?Labaquick ilk Halide var
Var var bu marka yalancı çıkarmıyorBugün kan vereceğim
4 gün önce 3.15 2 gün önce 6.82 çoktı canım bugünde vereceğimHayırlı olsun canım laboquick olmasa çıkartmazdı değerin yükselmiş. 70'lerde çıkabilir hatta en son kaç gün önce vermiştin kanı?
Ay maşallah sağlıkla artsın inşallah bizim için de dua et4 gün önce 3.15 2 gün önce 6.82 çoktı canım bugünde vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?