Arkadaslar selam. Ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama hic testlerde yumurtlama gormedim. İster istemez cok üzülüyorum. Pcosum yok, adetlerim duzenli. Benim gibi olan var mı? Anlamadan stres mi yapıyorumda yumurtlamiyorum acaba. Ama testleri yapan herkes illaki stres yapıyordur.. yumurtlama masajida yaptim ama yine yok yumurtlamiyorum.. klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama görmedim. Benim gibi olaniniz var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testlerimde yumurtlama gözükmüyor
- Konu Sahibi neys
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik klomen ovulasyon yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Her gun duzenli olarak ikinci idrarimla ve 2 saat sici almadan yapıyorumKaçırıyor olabilir misiniz acaba ? Sıvı alımına dikkat ederek tam saatinde mi yapıyorsunuz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bilemedim ki yaa doktora gozuktunuz muHer gun duzenli olarak ikinci idrarimla ve 2 saat sici almadan yapıyorum
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Adetiniz az mi oluyor? Vucut isisiyla da takip edin. Testleri de kurallarina uyarak yapin ya da içinizde kalmasin bir sonraki dongude 10-12-14cu gunleri ultrasonda izleyin. Yumurtlama gorene kadar drvam edin.Arkadaslar selam. Ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama hic testlerde yumurtlama gormedim. İster istemez cok üzülüyorum. Pcosum yok, adetlerim duzenli. Benim gibi olan var mı? Anlamadan stres mi yapıyorumda yumurtlamiyorum acaba. Ama testleri yapan herkes illaki stres yapıyordur.. yumurtlama masajida yaptim ama yine yok yumurtlamiyorum.. klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama görmedim. Benim gibi olaniniz var mı
- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
Ewt ben ...piki goremiyorum nedense kullanim kurallarina dikkat de ettim aslinda ama kacirdim ki yinedeArkadaslar selam. Ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama hic testlerde yumurtlama gormedim. İster istemez cok üzülüyorum. Pcosum yok, adetlerim duzenli. Benim gibi olan var mı? Anlamadan stres mi yapıyorumda yumurtlamiyorum acaba. Ama testleri yapan herkes illaki stres yapıyordur.. yumurtlama masajida yaptim ama yine yok yumurtlamiyorum.. klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama görmedim. Benim gibi olaniniz var mı
Doktora gozuktum pcos yokmuş, yumurtaliklarim normalmisBilemedim ki yaa doktora gozuktunuz mu
Siz ne kadardir kullaniyorsunuz testleriEwt ben ...piki goremiyorum nedense kullanim kurallarina dikkat de ettim aslinda ama kacirdim ki yinede
Adetlerim normal. 28-30 gunde bir oluyorim. Agrim olmuyor. Bu ay yine klomene ragmen gormezsem tekrar doktora gidecegimAdetiniz az mi oluyor? Vucut isisiyla da takip edin. Testleri de kurallarina uyarak yapin ya da içinizde kalmasin bir sonraki dongude 10-12-14cu gunleri ultrasonda izleyin. Yumurtlama gorene kadar drvam edin.
- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
Ben de pik göremeden hamile kaldım. Doktor, yumurtan çatlamış sorun yok demişti. Kafanıza takmayın, düzenli ilişkiye devamArkadaslar selam. Ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama hic testlerde yumurtlama gormedim. İster istemez cok üzülüyorum. Pcosum yok, adetlerim duzenli. Benim gibi olan var mı? Anlamadan stres mi yapıyorumda yumurtlamiyorum acaba. Ama testleri yapan herkes illaki stres yapıyordur.. yumurtlama masajida yaptim ama yine yok yumurtlamiyorum.. klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama görmedim. Benim gibi olaniniz var mı
Teşekkür ederimBen de pik göremeden hamile kaldım. Doktor, yumurtan çatlamış sorun yok demişti. Kafanıza takmayın, düzenli ilişkiye devam
- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 63
- 29
Aynı durumdayız canım ben klomen kullanmıyorum ama 4. Aya gircem iyice umutsuzlaştım.Arkadaslar selam. Ben 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum ama hic testlerde yumurtlama gormedim. İster istemez cok üzülüyorum. Pcosum yok, adetlerim duzenli. Benim gibi olan var mı? Anlamadan stres mi yapıyorumda yumurtlamiyorum acaba. Ama testleri yapan herkes illaki stres yapıyordur.. yumurtlama masajida yaptim ama yine yok yumurtlamiyorum.. klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama görmedim. Benim gibi olaniniz var mı
- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 63
- 29
Düzenli ilişkiden kastımız nedir sevgili arkadaşım? Çünkü gün aşırı mı 2 günde bir mi emin olamıyorunBen de pik göremeden hamile kaldım. Doktor, yumurtan çatlamış sorun yok demişti. Kafanıza takmayın, düzenli ilişkiye devam
- 14 Mart 2021
- 8.611
- 9.305
- 148
İkisi aynı şey 2 güne bir gün aşırı düzenli ilişki diye geciyorDüzenli ilişkiden kastımız nedir sevgili arkadaşım? Çünkü gün aşırı mı 2 günde bir mi emin olamıyorun
- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 63
- 29
2 günde bir derken 3. Gün anlamında demiştimİkisi aynı şey 2 güne bir gün aşırı düzenli ilişki diye geciyor
- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
İlk aylar 1 gün ara vererek yapıyorduk. Tutmayınca bir delirdik sanırım regli bitiminden itibaren 3 hafta boyunca her gün yaptık! Abartmıyorum, cinsellikten soğumak üzereydik ki gebe kaldım.Düzenli ilişkiden kastımız nedir sevgili arkadaşım? Çünkü gün aşırı mı 2 günde bir mi emin olamıyorun
- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
2 günde bir derken 3. Gün anlamında demiştim
şunu da ekleyeyim, ben ileri yaştayım (40), 3 ay olmayınca, şansım da genç kadınlara göre daha az diye biz eşimle limitleri zorladık. Dediğim gibi hamile kaldığım ay her gün ilişkiye girdik. Eşim boşaldıktan sonra kenetli halde 3 dk kadar öylece kaldık. Bacaklarım 10 dk kadar havada bekledim ve tuvalete birkaç saat gitmedim, duş ertesi sabaha kadar almadım…Düzenli ilişkiden kastımız nedir sevgili arkadaşım? Çünkü gün aşırı mı 2 günde bir mi emin olamıyorun
- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
Şunu da ekleyeyim, ben ileri yaştayım (40), 3 ay olmayınca, şansım da genç kadınlara göre daha az diye biz eşimle limitleri zorladık. Dediğim gibi hamile kaldığım ay her gün ilişkiye girdik. Eşim boşaldıktan sonra kenetli halde 3 dk kadar öylece kaldık. Bacaklarım 10 dk kadar havada bekledim ve tuvalete birkaç saat gitmedim, duş ertesi sabaha kadar almadım…Düzenli ilişkiden kastımız nedir sevgili arkadaşım? Çünkü gün aşırı mı 2 günde bir mi emin olamıyorun
- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 63
- 29
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de güzel enerjiler dualar gönderin lütfen.İlk aylar 1 gün ara vererek yapıyorduk. Tutmayınca bir delirdik sanırım regli bitiminden itibaren 3 hafta boyunca her gün yaptık! Abartmıyorum, cinsellikten soğumak üzereydik ki gebe kaldım.
- 14 Temmuz 2021
- 415
- 1.233
- 63
- 29
Anladım bunları ben de deneyeceğim. Teşekkür ederim yardımlarınız için. İnşallah şu postun altına ayın sonunda güzel haberlerle gelcemŞunu da ekleyeyim, ben ileri yaştayım (40), 3 ay olmayınca, şansım da genç kadınlara göre daha az diye biz eşimle limitleri zorladık. Dediğim gibi hamile kaldığım ay her gün ilişkiye girdik. Eşim boşaldıktan sonra kenetli halde 3 dk kadar öylece kaldık. Bacaklarım 10 dk kadar havada bekledim ve tuvalete birkaç saat gitmedim, duş ertesi sabaha kadar almadım…