Gebeliğe Hazırlık TESTLERİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
30
ERKEN GEBELİK TESTİNİ PAZARTESİ YAPTIM NORMAL TESTİ BUGÜN YAPTIM NORMAL TEST PAZAR GÜNÜ HAYALET ÇİZGİYDİ BUGÜN DAHA BELİRMİŞ YANLIŞLIK YOKTUR DİMİ

İNŞALLAH CANIM EKİMDE KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİĞİM İÇİN SEVİNEMİYORUM BİLE BU AKŞAM KAN VERİCEM YARINDA DOKTORA GİDİYORUM
Merhaba bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim bu Ay klomen kullandım adetime 2 yada 3 gün var dayanamayıp bu sabah kan verdim değerim 26 cıktı inşallah tekrardan kimyasal gebelik gecirmem tekrardan sizin belirtiniz falan var mi ? Inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsınız hayirli olsun

İnşallah sağlıklı olur bu sefer insan korkuyor sevinemiyorda hayırlı olsun,bende akşama iş çıkışı vereceğim kan , belirtim kasıklarımdaki ağrılar aşırı uyku hali ve beyaz akıntı başka bişey yok

Inan hiç sevinemedim hep bi korku inşallah olur , bende hiç bi belirti olmadı sadece bugün akıntım biraz daha fazla oldu sanki regl olacakmışım gibi hafif bi ağrı var belkide psikolojik bilemiyorum akşama güzel haberler bekliyorum

İnşallah bu akşam güzel haber olsada stresli bir 2 hafta bizleri bekliyor değerler inecekmi stresini çekeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…