Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemen çıktı arkasında 5-20 dk arası yazıyordu özelliklle dikkat ettim. önce daha da silikti 5-10 dk da böyle görünüyordu 3 farklı test yaptım hepsi aynıevet ben gölge görebiliyorummm hemenmi cıktı bu çizgiler :) inşallah pozitiftir.![]()
ben de emin olamıyorumBen çift çizgi göremedim
o zaman çok büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz.evet hemen çıktı arkasında 5-20 dk arası yazıyordu özelliklle dikkat ettim. önce daha da silikti 5-10 dk da böyle görünüyordu 3 farklı test yaptım hepsi aynı
Bence bekle cnm adetin bir gün geçsin sonra test yapben de emin olamıyorum![]()
teşekkür ederim inşallah vardıro zaman çok büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz.
test yapmaya devam edin varsa koyulaşır gün gün.
yada kan verip kanlada takip edebilirsiniz hayırlısı olsun :)
bekleyebilsemBence bekle cnm adetin bir gün geçsin sonra test yap
Olur inşallah stres yapma yeter kibekleyebilsem![]()
![]()
inşallah çok teşekkürlerOlur inşallah stres yapma yeter ki
internetten sipariş verdim yarın elime ulaşır sanırım inşallahErken gebelik testi yapsanaben de çok silik görüp hemen erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim
bir sürü kaset test almıştım onları yapıyorum 6 saatte birNöbetçi eczaneden de bulurdunuz ama inşallah gelir hemen![]()
inşallah çok teşekkür ederim3. Resimde gördüm gibi. İnsallah vardir
inşallah çok teşekkür ederimBende gördüm üçüncü teste bariz var ikinci çizgi rabbim gönlüne göre versin canım :)