- 24 Ocak 2019
- 12
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Karlitepeee123
-
Bende öyle biliyorum ama doktor direk negatif dedi Adet söktürücü verdi hemen Kesin emin olmadan kullanmak istemiyorumUrerusta kalınlaşma hamileliğin ilk ultrason belirtisi diye biliyorum ben.
Bir süre daha bekleyip kamda tekrar baktırın ardından ilaçları kullanım derim ben ama siZ bilirsiniz. Dr ların her söylediği de doğru olamıyor bAZenBende öyle biliyorum ama doktor direk negatif dedi Adet söktürücü verdi hemen Kesin emin olmadan kullanmak istemiyorum
Bende bilmiyorum Bence bi başlık aç belki bilen biri vardirHangi hap iyi geliyo
Bende öyle yapicam Doktorum gençti Sanki tecrübesiz gibi geldi Ben inanmadım ama yinede burdakilerw bı danışmak istedim Fikrimde yanlışlık varmı diyeBir süre daha bekleyip kamda tekrar baktırın ardından ilaçları kullanım derim ben ama siZ bilirsiniz. Dr ların her söylediği de doğru olamıyor bAZen
Ben siZin gibi düşünenlerdenimBende öyle yapicam Doktorum gençti Sanki tecrübesiz gibi geldi Ben inanmadım ama yinede burdakilerw bı danışmak istedim Fikrimde yanlışlık varmı diye
Yaşasın annelik icguduleri o zamanBen siZin gibi düşünenlerdenim
Bı kaç gün yeterlimi tekrar etmek için1.32 olmadigi anlamina gelmiyor 0 larda olsaydi net yok derdim. Normalde 0-5 arasi negatif diye bilirdim kardesim adet olmadi kan tahlili yaptirdi 1.2 cikti negatif dedik adet gecikmesi devam ettigi icin birkac gun sonra doktora tekrar gitti kan tahlili bu sefer 84 cikti yani cok cok yeni bir gebelik varmis ilk gittiginde. Bence birkac gun daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptirin gebelik olmadigi ozaman netlesir..
Normalde kan tahlilinin iki gunde bir tekrarlanmasi gerekiyor ama kardesimin 1.2 ciktiktan 6,7 gun sonra 84 e ulasmis degeri.. Sizde birkac gun bekleyin eger adet olmazsaniz tekrarlayin bence insallah hamilesinizdir..Bı kaç gün yeterlimi tekrar etmek için
Teşekkür ederim Hala olmadım Niğde bulantısı bel ağrısı devam ediyo Hayırlısıyla bi gecse de günler ogrensemNormalde kan tahlilinin iki gunde bir tekrarlanmasi gerekiyor ama kardesimin 1.2 ciktiktan 6,7 gun sonra 84 e ulasmis degeri.. Sizde birkac gun bekleyin eger adet olmazsaniz tekrarlayin bence insallah hamilesinizdir..
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda sevindirici haberi alirsiniz..Kızlar ilginiz için teşekkürler Ama doktor haklı ciktı adet oldum Buraya yazıyorum ki tecrube olsun okuyanlara Rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Teşekkür ederim hayırlısı artikHakkinizda hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda sevindirici haberi alirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?