• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testler yok, ben var diyorum

Karlitepeee123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
12
3
1
37
Selam ...
Kızlar bi el atın hele:)
En son aralık 20de adet oldum ve korunmadik 2 hamilelik geçirdim Yani tecrubeliyim Kasıktı belde ağrı var Kokulara karşı hassaşaltım Hafif bulantı Bide sefaf akıntım var Tam 4 gün oldu adetim geçeli Günü gunune olurum normalde
Şimdi bu gun ultrasonda rahimde kalinlasma gördü Dr birde çok ufak bişey var dedi Emin olmak için kan testi yaptık Beta 1.32 cikti Yani negatif dedi doktor Ama hislerim inanmıyorr Yani çok hevesli de değilim Hatta vaz geçmiştim bebek işinden de Psikolojikte diyemiyorum Sizce drmu haklı benmi Geç döllenme olabilirmi

Son düzenleme:
Meraba benim 1 buçuk yasinda kızım var 2. Çocuğu istiyorum ama olmuyo 9 aydır olmuyo klomen kullandım faydası bana bi ilaç tavsiyesi vercek var mi

1.32 olmadigi anlamina gelmiyor 0 larda olsaydi net yok derdim. Normalde 0-5 arasi negatif diye bilirdim kardesim adet olmadi kan tahlili yaptirdi 1.2 cikti negatif dedik adet gecikmesi devam ettigi icin birkac gun sonra doktora tekrar gitti kan tahlili bu sefer 84 cikti yani cok cok yeni bir gebelik varmis ilk gittiginde. Bence birkac gun daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptirin gebelik olmadigi ozaman netlesir..

Teşekkür ederim sonilmik İnsan emin olmak istiyor Bakalım kısmetse bende tekrar edicem testi Bu kadar belirti tesadüf değildir diye düşünüyorum

Bende öyle biliyorum ama doktor direk negatif dedi Adet söktürücü verdi hemen Kesin emin olmadan kullanmak istemiyorum
Bir süre daha bekleyip kamda tekrar baktırın ardından ilaçları kullanım derim ben ama siZ bilirsiniz. Dr ların her söylediği de doğru olamıyor bAZen

Bir süre daha bekleyip kamda tekrar baktırın ardından ilaçları kullanım derim ben ama siZ bilirsiniz. Dr ların her söylediği de doğru olamıyor bAZen
Bende öyle yapicam Doktorum gençti Sanki tecrübesiz gibi geldi Ben inanmadım ama yinede burdakilerw bı danışmak istedim Fikrimde yanlışlık varmı diye

1.32 olmadigi anlamina gelmiyor 0 larda olsaydi net yok derdim. Normalde 0-5 arasi negatif diye bilirdim kardesim adet olmadi kan tahlili yaptirdi 1.2 cikti negatif dedik adet gecikmesi devam ettigi icin birkac gun sonra doktora tekrar gitti kan tahlili bu sefer 84 cikti yani cok cok yeni bir gebelik varmis ilk gittiginde. Bence birkac gun daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptirin gebelik olmadigi ozaman netlesir..
Bı kaç gün yeterlimi tekrar etmek için

Doktor bana da yok dedi kan testinde belirtilerimiz aynı ve en son Aralığın 8 de oldum bu ayın da 2 de olmam gerekti olmadım bekliyorum bir hafta var adet olmama olmassam tekrar kan vericem

Normalde kan tahlilinin iki gunde bir tekrarlanmasi gerekiyor ama kardesimin 1.2 ciktiktan 6,7 gun sonra 84 e ulasmis degeri.. Sizde birkac gun bekleyin eger adet olmazsaniz tekrarlayin bence insallah hamilesinizdir..
Teşekkür ederim Hala olmadım Niğde bulantısı bel ağrısı devam ediyo Hayırlısıyla bi gecse de günler ogrensem

Kızlar ilginiz için teşekkürler Ama doktor haklı ciktı adet oldum Buraya yazıyorum ki tecrube olsun okuyanlara Rabbim isteyen herkese nasip etsinn:dua:

Back