Testler pozitif kan testi negatif.. hayal kırıklığı

ridade21

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
96
34
8
Merhabalar hanımlar.. pcos var eşin varikosel ameliyatı geçmişi var vs. Çocuk için uğraştığımız aylar yıllar süren bi süreçteyiz. Zaten düzensiz bir reglim var ama söktürücü kullanmama rağmen regl olmayınca acaba mı dedim test yaptım labaquickti galiba. 2 tane ultra erken 1 tanede normal kaset test. Ve hepsini 10 ar dk arayla yaptım ilkini pozitif gibi görünce (ilk kaset testi yaptım) sonra 3 pozitife dayanarak gittim kan verdim ve sonuç negatif. O kadar üzüldüm ki testler beni inanılmaz yanılttı.. sadece içimi dökmek istedim.. okuyanlara teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
Laboquick in yanılttığını görmemiştim şaşırdım açıkçası. Pcos olanlarda bazen böyle durumlar olabiliyormuş sanırım. İnşallah en kısa sürede sağlıkla hamile kalırız.

Bende de pcos var bu testler insanı çok çok yoruyor birde laboquik marka çok güvenilir derler bu ek olarak bende bir kez laboquike güvenip kan verdim negatif di sonuç üzülmeyin inşallah en kısa zamanda miniginiz sizi bulur

Laboquick in yanılttığını görmemiştim şaşırdım açıkçası. Pcos olanlarda bazen böyle durumlar olabiliyormuş sanırım. İnşallah en kısa sürede sağlıkla hamile kalırız.
İnşallah çok teşekkür ederim çok silik pozitif gördüğüm oldu ama bu denli belirgin görmemiştim ondan üzüldüm biraz..

Kan testinde değeriniz kaç çıktı acaba

Evet ovülasyon testini de kullanıyorum o da pozitife yakındı ama bu testler böyle olunca ister istemez umutlanmıştım:) teşekkür ederim inşallah kim istiyosa içinde sizde olmak üzere rabbim nasip etsin

Ya adet gününüz ne zaman kaç çıktı beta inşallah geç döllenmedir yumurta çatlaması için havuç tüketin bende de pcos var Ocak 28 de testim pozitifti dijital gebelik testi negatif çıktı kanla eş değer dedi sonra 2 Şubat'ta yaptım yine test negatifti 7 Şubat'ta pozitifi gördüm 9 Şubat'ta keseyi düşürdüm Ocak ayında ne folik asit ne de ovalasyon hepsini bıraktım ve kafamdan sildim o ay hamile kaldım yürüyüş çok yaptım avakado tükettim her gün burda biri söyledi havuç yumurtanin çatlaması için dediler onu da yaptım ekmeği bıraktım 15 gün bunları yaptım ve hamile kaldım maalesef keseyi dusurdum

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben de 3 gündür farklı marka testler yaptım hep pozitif çıktı dün kan verdim negatif çıktı hata olduğunu düşündüm bu sabah yine idrar testim pozitif çıktı yani silikte değil net pozitif ama akşam regl oldum bir daha eve idrar testi sokmayı düşünmüyorum..

Direkt < 1.20 geldi maalesef
Buldum inşallah sizinde böyle olur onunda testi pozitif çıkmış kan vermiş negatif çıkmış sonra tekrar veriyor kan pozitif cikiyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-12-22-29-29-465_com.android.chrome.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 37
Ben en son aralık sonu ocak başı regl oldum ama zaten düzensiz döngüm 2-3 ayda bir ilaçlarla oluyodum ama ilaçları kullanınca oluyodum en azından normal kendi düzensiz döngüme göre 7 gün gecikmiş takvim öyle söylüyor ama tabii ki güvenemiyorum pcostan dolayı. Sizin kaybınıza da çok üzüldüm Rabbim inşallah tez zamanda tekrar hamileliğinizi nasip etsin en azından olduğunu görebilmeniz de güzel öyle düşünelim

Ben bide 50li set almışım ovülasyon+gebelik :) ama bugün de bana ders oldu artık bende düşünmüyorum bu hayal kırıklığı daha zor geliyor inşallah gerçek pozitifleri görmemiz dileğiyle

Evet nasipte yokmus ben hep dijitaller negatif çıktı testler hep silikti eşimin ailesiyle yarım saatlik bı yolcukluk yaptım indim arabadan rengim kireç gibiydi kasik ağrısı oldu eve geldim bişey olmadı sabah bı anda kanama oldu tahmin ettim dusecegini

Umutlandirmak istemem ama 2 gün önce birininde 7 Mart'ta 1.20 çıkıyor sonra 10 Mart'ta gidiyor değeri 12 çıkıyor inşallah sizinde oyledir kız hatta paylaşmıştı bulursam sana atacam
Bulup atmışsınız elinize emeğinize sağlık teşekkür ediyorum açıkçası tekrar gidip kan verebilir miyim bilmiyorum biraz ağzım yandı bugün 1 hafta daha olmazsam belki yine kader kapısını gayretle zorlarım

Ben bide 50li set almışım ovülasyon+gebelik :) ama bugün de bana ders oldu artık bende düşünmüyorum bu hayal kırıklığı daha zor geliyor inşallah gerçek pozitifleri görmemiz dileğiyle
Ovalasyon daha çok stres yaptiriyor yumurtaladim mi yumurtalayacakmiyim derdi oluyor havuc tuket her gün yarım saat yürüyüş yapabilirsen yap yürüyüş çok etkiliyor

İnşallah bize yazarsin hamilelik haberini Allah'tan umut kesilmez inşallah rabbim beklemedigimiz anda nasip eder

Doktor düşük için bişey dedi mi bi arkadaşım kan sulandırıcı iğne kullandı 1 düşükten sonra sağlıkla doğdu bebişi. Rabbim yine nasip eder inşallah size bebiş ama bi öğrenmek gerekir var mı sizde de böyle bişey bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…