HAklisiniz evet ama o lekeler neydi acaba umutlandim o yüzden ilk defa yasadim cnkuBelki geç döllenmedir diyeceğim ama. Doktora görünmenizde de yarar var. Kist vs. de olabilir. Ki dediğiniz gibi seyahat gibi durumlar da adet döngünüzü etkileyebilir gecikme gibi. Yani ihtimal çok.
Haklısınız o da şüphelendirmiyor değil tabii. Ama çevremden duyduğum kadarıyla yerleşme kanaması adet gününde oluyormuşHAklisiniz evet ama o lekeler neydi acaba umutlandim o yüzden ilk defa yasadim cnkuTesekkurler cevap icin
Hadi ya ben de adetten birkaç gün önce diye biliyordumHaklısınız o da şüphelendirmiyor değil tabii. Ama çevremden duyduğum kadarıyla yerleşme kanaması adet gününde oluyormuş
Umutsuz olmanızı istemem tabi ama test yapmaya ara ara devam edin. Doktora görünmenizde de yarar var. En azından netleşirsiniz. Geç döllenme olma ihtimali de yok değil ki.Hadi ya ben de adetten birkaç gün önce diye biliyordum ☹
Olabilir insallh ta bikac güne anlarim herhaldeUmutsuz olmanızı istemem tabi ama test yapmaya ara ara devam edin. Doktora görünmenizde de yarar var. En azından netleşirsiniz. Geç döllenme olma ihtimali de yok değil ki.
Zor bi durum ben ilk ke yasiyorum ilk bebegim olacak nasipte varsa ama sastim kaldimBende ayni durumu yasiyorum bugun 6. Gecikme günü ama testler negatif
Sizde de adet öncesinde lekelenme oldu mu?Bende ayni durumu yasiyorum bugun 6. Gecikme günü ama testler negatif
Yok bende olmadiSizde de adet öncesinde lekelenme oldu mu?
Suan kullanmali miyim sizce cünkü kesin bilmiyorum durumumu ,yani sorun olur mu tedirginim biraz:)hamileligi dusunuyorsaniz folik asit kullanmanizi onerirler doktorlar ..
Amin herkese de insallah tesekkurlertedirginlige gerek yok canim madem dusunuyorsun hamileligi kullanmaya basla simdiden
zaten zarari yok ki bunyeyebebege faydali bir vitamin ..ama once folik asit degerinide ogrenmeni tavsiye ederim
Rabbim kalbine gore versin, kimsenin kucagini bos birakmasin..
Hamile kalmak için şart değil tabiiki. Kullanmayarak hamile kalan çok var.Olabilir insallh ta bikac güne anlarim herhaldebir de ben hic folik asit fln kullanmadim yani sart mi o
Benim 3 gun gecikti ama yerlesmede olmadiHaklısınız o da şüphelendirmiyor değil tabii. Ama çevremden duyduğum kadarıyla yerleşme kanaması adet gününde oluyormuş
Benim 3 gun gecikti ama yerlesmede olmadi