testler hakkında bilgi verirmisiniz ?

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
42
Arkadaşlar gittiğim özel hastanedeki dr hepatit b hepatit c ve aids testi yaptırıyor ve çok pahalı sizde yaptılarmı bu testleri ?? yardımcı olurmusunuz ?

canım o hamılelıgın ılk baslarında yapıyor doktor kan testlerı falan ben b.duzu kolan da sormustum tam hatırlamıyorum ama 130 u gecıyodu sanırım ssk lı fıyatı. aynı testlerı bagcılar ozel ufuk hast. de yaptırdım sonra 50 den azdı. yaptırdıgın yere gore cok degısıyor.

iyide ben bu testleri zaten tam 1 yıl önce nikah için yaptırdım ne gerek var ki ???

walla hepımız yaptırdık zamanında bende ewlenelı 1 sene 2 ay oluyo ama doktor ıstıyor ıste. bosver canım yaptır sen ısını garantıye al hem sadece onlara degıl baska seylere bakılıyor. bende guatr war onada baktı mesela o testlerle bırlıkte. yanında kendı ıstedıgı ozel seylerde oluyor. doktor bu dur daha neler ıstıcek bebısler saglıklı olsunlar da opuyorumnanaktan ıstersen devlete sor cok daha uygundur. yada yakınsan ufuk hast. de de yaptırabılırsın dıgerlerınden az daha uygun. saglıkla gelsın bebısın

iyide ben bu testleri zaten tam 1 yıl önce nikah için yaptırdım ne gerek var ki ???

1 yıl içinde bi hastalık kapmadığın ne malum."ne gerek var" olur mu hiç.sonuçta bebeğinin sağlığı için herşey.ben hamile kalmadan önce doktora gittiğimde toxoplazma ve rubella yapmıştı.aradan 2 ay geçti hamile kaldım tekrar aynı testleri ve diğerlerini yaptı.sonuçta hiçbişeyi gözden kaçırmamak lazım.sağlıklı hamilelikler dilerim.

bende özel labaratuvarda yaptırdım 80 bin aldılar. ayrıca doktorum T4 diye bir hormona baktı. düşük çıktığı için Endokrinoloji doktoruna yönlendirdi. yani bütün testler çok önemli yaptırmakta fayda var.

X