Gebeliğe Hazırlık testler açmı tokmu olmalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
merhaba kızlar
2 ay kimyasal gebelik yaşayınca ve genel olarak demir eksikliği yaşadığm için bekarlıktan beri hep demir depolarım boştu. bide 3 ay önce diyetisyene gitmek için sağlık ocagında bazı testler yaptırmıştım doktor ailede troid varmı demişti bnde yok demiştim bidaha bişi dememişti bnde sormamıştım.
şimdi bu aralar kendimi halsiz yorgun mutsuz hissediyoruum.
diyorumki troid demir kan bütün kan değerlerime bi baktiriyim.
peki bu testler için aç tok farkediyormu bayanlar
aaçsa yarn sağlık ocagında yaptırcam tokta oluyorsa gidip özelde öğlen kan vercem

yani hem gebelik hem halsizlik hemde çok çabuk kilo alabildiğim için herşeye baktırmak istiyorum

merhaba kızlar
2 ay kimyasal gebelik yaşayınca ve genel olarak demir eksikliği yaşadığm için bekarlıktan beri hep demir depolarım boştu. bide 3 ay önce diyetisyene gitmek için sağlık ocagında bazı testler yaptırmıştım doktor ailede troid varmı demişti bnde yok demiştim bidaha bişi dememişti bnde sormamıştım.
şimdi bu aralar kendimi halsiz yorgun mutsuz hissediyoruum.
diyorumki troid demir kan bütün kan değerlerime bi baktiriyim.
peki bu testler için aç tok farkediyormu bayanlar
aaçsa yarn sağlık ocagında yaptırcam tokta oluyorsa gidip özelde öğlen kan vercem

yani hem gebelik hem halsizlik hemde çok çabuk kilo alabildiğim için herşeye baktırmak istiyorum
Yapılan testlere göre açlık tokluk değişiyor canım. Sana yapılacak olanlarda aclikta vardir her ihtimale karşı aç git.

Merhaba canım, kimisini aç istiyorlar kimisi farketmiyor,
Sen al randevunu sabah aç git, tiroid için aç diye biliyorum.

Yapılan testlere göre açlık tokluk değişiyor canım. Sana yapılacak olanlarda aclikta vardir her ihtimale karşı aç git.
Merhaba canım, kimisini aç istiyorlar kimisi farketmiyor,
Sen al randevunu sabah aç git, tiroid için aç diye biliyorum.
tamam kızlar yarın sağlık ocagına gidiyim zaten özele para vermenin bi anlamı yok :D

Back