Testiste su fıtığı hidrosel

- Blabla -

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
156
37
30
Oğlum 7 aylık testiste sağ tarafta su fıtığı var 2 aylıkken sünnet için götüreyim dedim doktorumuz önerisi 1 yaşına kadar beklicez geçmezse sünnet ve testis için operasyon yaparız dedi .. derdim sünnet değil ama testis için operasyon olmadan kendi geçer mi başına gelen ve aylıkken düzelen var mı ?

Benim oğlum 2 aylıkken sağlık ocağında hemşire farketti doktora gittik solda tarafta hidrosel bir yaşına kadar bekleyelim geçmezse sonrasına bakarız dedi suan 9 aylik kendiliğinden geçti inşallah sizinkide geçer

Benim oğlum 2 aylıkken sağlık ocağında hemşire farketti doktora gittik solda tarafta hidrosel bir yaşına kadar bekleyelim geçmezse sonrasına bakarız dedi suan 9 aylik kendiliğinden geçti inşallah sizinkide geçer
Bende bugün götürdüm göze gittik bide geçerken doktorumuza uğradım bitmiş bile sünnete engel değil artık dedi çok şükür saol canım sizede gecmis olsun

Merhaba oğlum 4 yaşında doktor hidrosel olduğunu söyledi ameliyat ve sünnet bir arada yapacaklar gün aldık ama içim hiç rahat değil çocuğu bu ameliyatı olan varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi

X