- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
Merhabalar adetim bugünle 5 gün oldu gecikti geri çekilme ile korunuyoruz ama adetten 10 gün felan önce içime hep hamileyim ben diye doğup durdu bekledim hastalanirim diye olmadı test yaptım ilk yaptığım adet gunumdeydi çıkmadı bir şey direk attım sonraki yaptığım 3. Gundeydi yine çıkmadı ilk başta birde dün yaptım.
3. Günde yaptığımda ne zaman olduğunu bilmiyorum dün yaptığım testi koymak için çekmeceyi açtığımda belirgin çift çizgi gözüküyordu sabah uyandığımda dün yaptığıma da baktım oda silik çift çizgi ama testler kuruduğu için emin olamadım yanılma olabilir testten teste değişebilir diye düşünüyorum ikisinin de resimi yukleyecem bı yardım eder misiniz ne yapsam bilemedim
3. Günde yaptığımda ne zaman olduğunu bilmiyorum dün yaptığım testi koymak için çekmeceyi açtığımda belirgin çift çizgi gözüküyordu sabah uyandığımda dün yaptığıma da baktım oda silik çift çizgi ama testler kuruduğu için emin olamadım yanılma olabilir testten teste değişebilir diye düşünüyorum ikisinin de resimi yukleyecem bı yardım eder misiniz ne yapsam bilemedim