Gebeliğe Hazırlık Testine bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Merhabalar adetim bugünle 5 gün oldu gecikti geri çekilme ile korunuyoruz ama adetten 10 gün felan önce içime hep hamileyim ben diye doğup durdu bekledim hastalanirim diye olmadı test yaptım ilk yaptığım adet gunumdeydi çıkmadı bir şey direk attım sonraki yaptığım 3. Gundeydi yine çıkmadı ilk başta birde dün yaptım.
3. Günde yaptığımda ne zaman olduğunu bilmiyorum dün yaptığım testi koymak için çekmeceyi açtığımda belirgin çift çizgi gözüküyordu sabah uyandığımda dün yaptığıma da baktım oda silik çift çizgi ama testler kuruduğu için emin olamadım yanılma olabilir testten teste değişebilir diye düşünüyorum ikisinin de resimi yukleyecem bı yardım eder misiniz ne yapsam bilemedim

Eklentiler

• IMG20201024061520.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG20201024061329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 171
Testler uzun süre beklediği için birşey denilemez ki. Tekrarlama şansınzı yok mu? Ya da kan versniz kesin sonuç alırsınız zaten.

Ama aklıma takılan su aynı markadan 2 tane yapmıştım bir kaç saat farkla diğeri olduğu gibi aynı duruyor bu böyle olmuş
Silik çizgilere ufacık güvenim kalmadı erken gebelik testine para vereceğime özelde 30 liraya kan testi yaptırmaya karar verdim. Bence kesinlikle net çıkmayan idrar testlerine güvenmeyin ya kimyasal gebelik ya kuruma çizgisi oluyor. Çok az sayıda geç döllenme hikayesi var. Çok umutlanmayın ki fazla üzülmeyin. kan testi netleşince sevinin.

Ama aklıma takılan su aynı markadan 2 tane yapmıştım bir kaç saat farkla diğeri olduğu gibi aynı duruyor bu böyle olmuş
Kuruma olmadan ilk 5 dk içinde böyle çizgiler gördüm kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Çok üzüldüm siz de çok üzülmeyin diye diyorum

Akşam direk yaptiracam zaten aslında bebek istemiyoruz bir oğlum var 3.5 yaşında ve haziran ayinda da kalbinin durması nedeniyle birde kurtajim var malesef ondan sonra çok korktuk o yüzden bı sure istemiyoruz ama veren de Allah alan da o yüzden varsa da üzülmem hatta sevinirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…