- Emoji Skoru
- 304
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çıplak gözle bı tık pembe gbi ama sabah dger testi yapsam mı yoksa dger gün mu yapsam peki sence canimBende silik beyaz bi çizgi gördüm inşallah hamilesinizdir. Bende reglime 7 8 gün varken yapmıştım test ve başlarda böyleydi sonra iki günde bir yaptım yine günden güne koyulaştı![]()
Beta iki günde bir iki katına artıyor ya bence yarın yapma bir gün sonra yap hem varsa daha belirginleşiyor canım çizgiler. Bende böyle iki günde bir takip ettim dünde kan verdimAslında çıplak gözle bı tık pembe gbi ama sabah dger testi yapsam mı yoksa dger gün mu yapsam peki sence canim
Dayanabilirsem öle yapayım canimBeta iki günde bir iki katına artıyor ya bence yarın yapma bir gün sonra yap hem varsa daha belirginleşiyor canım çizgiler. Bende böyle iki günde bir takip ettim dünde kan verdim
Evet insan heyecandan duramıyor ki. Bende netten 10lu test almıştım 3 tane kalmışDayanabilirsem öle yapayım canimaslında daha zaman çok diye yapmayı düşünmüyordum .ama kasik batmalari vardı bel ağrısı bde goguslerde acı hissi var diye yaptım.sadece bel ağrısı kaldı dger şeyler gtti
![]()
Bnde bu testleri daha önceden alıp koymuşum bgun denk geldimEvet insan heyecandan duramıyor ki. Bende netten 10lu test almıştım 3 tane kalmışreglime 3 gün var daha ama çok şükür çıktı kanka da testlerdede
inşallah seninde öyle olur
400 çıktıBnde bu testleri daha önceden alıp koymuşum bgun denk geldimkan da kaç çıktı degerin
Hayırlı olsun canim400 çıktı
Sağol canımHayırlı olsun canim
Erken gebelik testim su şekilde sizce gebelik var miSağol canımdarısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Regliye 1 buçuk gün kaldı gibi düşününErken gebelik testim su şekilde sizce gebelik var mi
Evet çizgi bariz gözüküyorErken gebelik testim su şekilde sizce gebelik var mi
Evet evet 3 dk içinde böyle oldu biraz bekleyince dahada koyu olduEvet çizgi bariz gözüküyorilk 10 dk da çıktıysa hayırlısı olsun
![]()
Çok çok netEvet evet 3 dk içinde böyle oldu biraz bekleyince dahada koyu oldu
Hayırlı olsun inşallah. ☺Sağol canımdarısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Var net tebriklerErken gebelik testim su şekilde sizce gebelik var mi
Teşekkürler inşallah isteyen herkese nasip olur dayanamadım kan verdim 1 saate cikar sonucuVar net tebrikler![]()
Ben de hamileyim 3 aylık tam.Teşekkürler inşallah isteyen herkese nasip olur dayanamadım kan verdim 1 saate cikar sonucu
Hayırlı olsunEvet evet 3 dk içinde böyle oldu biraz bekleyince dahada koyu oldu