- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
-
- Konu Sahibi Pamikprenses
SüperAkıntım şeffaf ve uyuyordu zatenbu söylediğin beni çok mutlu etti çok umutluyum neden bilmiyorum içim bir tuhaf :) 18 şubat bat olmadı 6 gün kala falan bir kan veririm diyorum en garantisi olsun
Haklısın ayy ne bileyim ya ne yapacağımıda bilmiyorum ki kafamdan şu gün bu gün hesap yapıyorum işte artık ne kadar dayanabilirsemSüper6 gün önce kanda da çıkmaya bilir ama yine de siz bilirsiniz
Reglin geçmesini beklersen kesin olur bekleyemez misinHaklısın ayy ne bileyim ya ne yapacağımıda bilmiyorum ki kafamdan şu gün bu gün hesap yapıyorum işte artık ne kadar dayanabilirsem
Yani 18 şubata kadar çok zor gözüküyorReglin geçmesini beklersen kesin olur bekleyemez misin
Erken de öğrenenler var evet çıkabilir tabi güzel sonuçlar alacağına eminimYani 18 şubata kadar çok zor gözüküyor10 gün önce yapıp sonuç aldım diyenleri okudum bu sitede olamaz mı acaba öyle birşeycikler
İnşallah dua edin benim içinErken de öğrenenler var evet çıkabilir tabi güzel sonuçlar alacağına eminim
Canım hayırlı olsun hamilesin sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne zaman öğrendin acaba testte ne zaman çıktı? Ben de adet günümü bekliyorum da :)İnşallah dua edin benim için
Evet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktıCanım hayırlı olsun hamilesin sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne zaman öğrendin acaba testte ne zaman çıktı? Ben de adet günümü bekliyorum da :)
Çok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallahEvet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktı
İnşallahÇok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallahbenim 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok sanırım marta kaldım ama devam edeceğim testlere adete kadar her sabah