Testin yanıltması mümkün mü ?

Canım hayırlı olsun hamilesin sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne zaman öğrendin acaba testte ne zaman çıktı? Ben de adet günümü bekliyorum da :)
Evet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktı

Evet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktı
Çok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallah benim 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok sanırım marta kaldım ama devam edeceğim testlere adete kadar her sabah

Çok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallah benim 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok sanırım marta kaldım ama devam edeceğim testlere adete kadar her sabah
İnşallah adet gününü bekle bence benim 2 gün kala silik çizgi çıktı 5 gün kala yapsam çıkmazdı bence. İnşallah sende de vardır güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…