• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testin yanıltması mümkün mü ?

Akıntım şeffaf ve uyuyordu zaten 😊 bu söylediğin beni çok mutlu etti çok umutluyum neden bilmiyorum içim bir tuhaf :) 18 şubat bat olmadı 6 gün kala falan bir kan veririm diyorum en garantisi olsun
Süper☺️ 6 gün önce kanda da çıkmaya bilir ama yine de siz bilirsiniz

Canım hayırlı olsun hamilesin sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne zaman öğrendin acaba testte ne zaman çıktı? Ben de adet günümü bekliyorum da :)
Evet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktı

Evet teşekkür ederim adete 2 gün kala öğrendim :) erken gebelik testi yaptım pozitif olunca kan verdim 186 çıktı
Çok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallah 💖 benim 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok sanırım marta kaldım ama devam edeceğim testlere adete kadar her sabah☺️

Çok sevindim canım rahat geçsin her şey yolunda gitsin inşallah 💖 benim 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok sanırım marta kaldım ama devam edeceğim testlere adete kadar her sabah☺️
İnşallah 😊 adet gününü bekle bence benim 2 gün kala silik çizgi çıktı 5 gün kala yapsam çıkmazdı bence. İnşallah sende de vardır güzel haberler alırsın 😊

Back