hayirlisi olsun canim,herseyde bir hayir vardir.yerimseniben
bende ocak ayinda ögrenmistim hamile oldugumu...planli bir gebelik degildi.ögrendigimde sok oldum, beklemiyordum, önce sevineyim mi üzüleyim mi ne yapacagimi bilemedim.cocuklari deli gibi seven ve cocuk sahibi olmayi isteyen ben böyle bir saskinlik icinde kalakaldim.evliligim cok yeniydi, bir 6 ay daha zaman vermistim kendimize. en azindan 1 sene tamamlansin istiyordum ama evdeki hesap carsiya uymadi ....ve bebis gelivermisti.soku atlatmam 1-2 saatimi aldi ve sonra müthis bir duygu kapladi icimi, anne olacaktim, icimde bir canliyi büyütecektim,evimizin nesesi olacakti...ama subatta 9 haftalik bebegimizin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldim.o gün bugündür bebek icin zamanin olmadigini, her istendiginde hemen hamile kalinamayacagini ögrendim.bir yandan yas geciyor endisleri basladi bende. su an nasilmiyim deli gibi bebis istiyorum.aklim fikrim hep onda...ama esimin is degistirme karari yüzünden bebisi erteleme durumumdayiz ve ben hala deli gibi bebis istiyorum..hatta ben esim issiz kalsa bile bebis istiyorum.belki yalnis ama hormonlarimi malesef engelleyemiyorum:uhm: