Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar. Ben iki gün önce test yaptım fakat şu pembe kapağını kapatmadım. Sonra baktığım da bu şekilde iki cizgi gördüm.Sizce doğru sonuç mu yoksa yalnış mıdır ? Tecrübeli kişiler aydınlatırsa konu hakkında çok yardımcı olur. Teşekkürler simdiden.
Merhaba Hanımlar. Ben iki gün önce test yaptım fakat şu pembe kapağını kapatmadım. Sonra baktığım da bu şekilde iki cizgi gördüm.Sizce doğru sonuç mu yoksa yalnış mıdır ? Tecrübeli kişiler aydınlatırsa konu hakkında çok yardımcı olur. Teşekkürler simdiden.
Kaset testlerde idrar açık kalıyor, yanıltmaz diye biliyorum bu yüzden. Çizginin zaten 2 3 dk içinde çıkması lazım bu teste göre. Sağlık ocağına gidip beta hcg baktırırsanız kesin olarak öğrenirsiniz. Negatif çıkabilir pozitif de çıkabilir ama iki türlüde sonucu en net şekilde öğrenecek ve kafanız rahat edecek