testimin sonucu

narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
65
2
ya kızlar test yaptım ama pembe bir çizgi oluştu aşılama yaptırmıştım bugün 13. günüm sizde varmıdır yokmudur başına böyle bişey gelipte hamile olan varmı

narincim aynı gün aşılama yaptırmışız. Bende akşam test yaptım. İkinci çizgi çıktı. Ama 5dakikada değilde 8 10 dk.arası çıktı.5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyor.dün beta hcg yaptırdım meraktan.15 çıktı gebelik gösteriyo ama düşük bi değer.meraktan duramıyorum.yarın tekrar yaptırcam.hamilemiyim bilmiyorum

Allah gönlünüze göre versin kızlar..İnşaallah ikiniz de hamilesinizdir..

dilda inşallah hamilesindir acaba diyorum ki bu iğnenin etkisindenmi acaba ikinci çizgi çıkıyor bide pembe bi çizgi seninde kasıklarına ağrı giriyormu bi değişiklik hissediyomusun

:teytey::teytey::teytey::teytey:
oh oh bebisler geliyor desenize

bende çarşamba alcam sonucumu. benim gün içinde ağrılarım oluyo.aşılamanın 5. günü test yaptıp çıktı ama iğnenin etkisiymiş dedi doktor bende gün sayıyorum.inşallah sizde de vardır çok sevinirim.

dilda tebrik ederim canım cok sevindim hamileligine . narincim bi kan tahlili yaptır istersen inşallah sende hemişsindir . kızlar bende bugün başladım dr gitmeye tahliller verdiler onlara bakıp ne yapacaklarına karar verecekler. banada dua edin hemişlerin duası kabul olurmuş diyorlar.

inşallah sende hemişsindir canım hayırlı olsun sakin olun sıkıntı yapmayın.

inşallah kızlar zamanla biribirimizin haberlerine sevinir bizim gibi aynı sorunları yaşayanlara destek oluruz

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir allah hepimize bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallah

Allah gönlünüze göre versin canlarım
inşallah hamilesinizdir....

narin sizde sorun kimdeydi
ve neydi

çağlacığım benim sağ kanalım tıkalıydı eşiminde sperm hızı yavaşlığı vardı sonuç pembe çizgi çıktı ama ümitlenmek istemiyorum senin yarın günün galiba ne yapacaksın kan testi yaptıracakmısın

benim tutmadı.yarın songünümdü aslında ama 2 gün erken oldum.
testi yaptığımdan beri hiç ağlamamıştım ama adet olucam gün karnımın felaket ağrımasından adet olucamı anladığım an bi boşaldıki yaş gözlerimden anlatamam.
katıla katıla ağladım
bide iş yerinde
demekki sıkmışım kendimi

canım benim senin yaşadığın o duyguyu çok iyi biliyorum bu ay olmazsa inşallah diğer aya olur tekrar tedaviye başladınmı aşılama için

kızlar inşallah hamilesinizdir...allah kucaklarımızı emeklerimizi boş bırakmasın....dua edin...

kızlar bende ekimin 3 ü gibi adet olmam gerekiyodu.3 gün geçti hala olmadım.hiç bir belirti de yaşamıyorum.ama ara ara kasıklarımda batmalar oluyo.ve ateş basıyor.sizde ne gibi belirtiler oldu.acaba hamişmiyim.

kızlar bende ekimin 3 ü gibi adet olmam gerekiyodu.3 gün geçti hala olmadım.hiç bir belirti de yaşamıyorum.ama ara ara kasıklarımda batmalar oluyo.ve ateş basıyor.sizde ne gibi belirtiler oldu.acaba hamişmiyim.

hadi canim insallah test yaptinmi bence hemen bir test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…