- 7 Ekim 2023
- 166
- 31
- 18
- 26
- Konu Sahibi MeryemElcin
-
Uste kalsin14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
15 inde pik olmuş. Bende burdan öğrenmiştim sonra silikleşince çatlama oluyormuş14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
Valla o kadarını bende anlamadımKiz korktum yaaaa)))15,16degerlendirdik 17si olan degerlendirme aksam degil sabah oldu bir sorun olurmu
Sen beni kalpten goturecekti
Ben mi?Hayir AzerbaycanliAdanalı mısınız?
Xoş gəldin qardaş, Allah sənə istədiyin qədər xeyir versin.Ben mi?Hayir Azerbaycanli
15 te yumurtalama olmuş 16 da catlama gerçeklesms14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
Cok tesekur ederim gunleri deyerlendirdik cok sukur15 te yumurtalama olmuş 16 da catlama gerçeklesms
Ohh çox sağol ay bacimmmXoş gəldin qardaş, Allah sənə istədiyin qədər xeyir versin.
15.pik olub inşallah xeyirlisi olsun.14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
Daha önceki açtığın konu ile aynı değil mi 15.gün pike yakın çıkmış ama hiç birinde t ve c eşit değil değerlendirmişsen şans var yine inşallah tutmuştur14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
Amin can15.pik olub inşallah xeyirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?