Testimi yorumlayanin Allahina kurban🩵

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
166
31
18
26
14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim

Eklentiler

• IMG_20240102_121149.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 62
14 saniye önce Hamilelikte Testler kategorisinde MeryemAytac (6 puan) sorduKizlar ov.testi kullaniyorum sizce hem pik hemde catlama oldumu bir tek dunu degerlendirme yapamadim yani aksami sabah testten 1saat once oldu iliski resimi birakiyorim
15 inde pik olmuş. Bende burdan öğrenmiştim sonra silikleşince çatlama oluyormuş

Kiz korktum yaaaa)))15,16degerlendirdik 17si olan degerlendirme aksam degil sabah oldu bir sorun olurmu
Sen beni kalpten goturecekti

Kiz korktum yaaaa)))15,16degerlendirdik 17si olan degerlendirme aksam degil sabah oldu bir sorun olurmu
Sen beni kalpten goturecekti
Valla o kadarını bende anlamadım bu ay denedim inşallah güzel sonuç alırız ben silikleştikten sonra devam etmemeliyiz diye anladığım için yanlış yapmış olabilirim

Daha önceki açtığın konu ile aynı değil mi 15.gün pike yakın çıkmış ama hiç birinde t ve c eşit değil değerlendirmişsen şans var yine inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…