• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimi yorumlarmisiniz?

Buryal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
50
21
3
32
Arkadaşlar hepinizi merhaba 😊 adetime bir hafta var forumda gezerken erken test yapanları gördüm bi heycan bende yapayim dedim fotografini paylaşıyorum bazıları buharlaşma cizgisini pozitif sanmış benimde silik bi çizgi cikti ve çok umutladimm yorumlarinizi benimle paylasirsaniz çok mutlu olurumm inşallah umutla bekleyen herkes bende dahil isteğine kavuşur. ( idrarı biraz fazla damlattim sanirim farkindayim😀)

IMG_20190930_151524.jpg

testin markası ne ve ne kadar sürede çıktı çizgi markası albi ise pek ciddiye almayın derim bu ay aynı böyle çıktı testim ama günümde adet oldum ve aynı böyle dağıldı renkler 3 damla damlattığım halde

Benim gayet net çizgi çıkmasına rağmen bir test daha yapmıştım hemen🙋 bence bebek var ama tekrarlayın testi derim.

testin markası ne ve ne kadar sürede çıktı çizgi markası albi ise pek ciddiye almayın derim bu ay aynı böyle çıktı testim ama günümde adet oldum ve aynı böyle dağıldı renkler 3 damla damlattığım halde
Canım markasi big kit yaptigim gibi cikti cizgi

Slm hanımlar benim testimi de yorumlarmısınız rica etsem regl 4 gün var daha ben bu testi yumurtlama testiyle yaptım ikinci cizgi silik cıktı

Eklentiler

• DE3C19FB-2D0E-4C4C-817F-B045BF93BF78.jpeg
    DE3C19FB-2D0E-4C4C-817F-B045BF93BF78.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 60
Back